2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libáň po dlouhé době konečně zabodovala


Branky


0

I když byla domácím týmem Libáň, tak zápas se odehrál na hřišti Mladých Buků. Oba týmy nastoupily v oslabené sestavě a na úrovni hry se to projevilo. Domácí byli přece jenom fotbalovější, ale hlavně se jim povedlo vstřelit dvě branky. Po čtyřech prohraných zápasech se Libáni konečně podařilo uspět a ochutnat tak radost z vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padla pouze jediná branka

Blíží se závěr sezony a někteří hráči si již hledají jiné aktivity. Oba trenéři měli dost problémů sestavit tým na tento zápas. Do utkání vstoupili lépe domácí a vytvořili si mírný tlak. Odměnou jim byla branka v 19.minutě, kterou se podařilo vstřelit Havlíkovi. Libáň pokračovala v útočení a Mladé Buky zodpovědně bránily a vyrážely k rychlým protiútokům. Do konce prvního poločasu se ani jednomu z týmů nepovedlo skórovat a tak se šlo do šaten s nejtěsnějším brankovým rozdílem.

Slabší druhý poločas přinesl pojišťovací branku Libáně

Druhý poločas byl obrazem toho prvního. Libáň byla mírně lepší a brankových situací bylo poskrovnu. Prvních dvacet minut se odehrávalo hlavně ve středu hřiště a oba týmy se snažily vytvořit si nějakou šanci. Tentokrát si hosté z Mladých Buků pár příležitostí vytvořili, ale dobře chytající gólman domácích jim všechny jejich šance zmařil. Až po hodině hry se domácím povedl úsek hry, kdy hosty více přehrávali. Odměnou jim byla druhá branka v síti Mladých Buků, která definitivně pohřbila naděje hostů na příznivější výsledek. Libáni se konečně podařilo zvítězit a dokázat tak, že patří do horní poloviny tabulky v záchranářské skupině G.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libáň
Zdeněk Pešta - Vedoucí mužstva Libáně: Do utkání jsme nastoupili v dost pozměněné sestavě, jelikož někteří hráči dali přednost jiným aktivitám pro nás v dost důležitém zápase, proto bych chtěl poděkovat hráčům našeho B. týmu kteří jeli ochotné s námi. Fotbal to nebyl valné úrovně, ale po celý zápas jme měli více za hry a zasloužené vyhráli

FC Mladé Buky
Pavel Hrubeš - Sekretář Mladých Buků: Bohužel z našeho A týmu už zůstali pouze čtyři hráči, takže se tým doplnil klukama z B týmu a na hře to bylo znát. I u nás jim patří poděkování, že tu sezonu musí s námi dokopat.



Sestavy


TJ Sokol Libáň
P. Hampl [-] - R. Mutzer [-] , J. Jůza [-] , J. Jůza [-] (75. V. Kropáček [-] ) , M. Valnoha [-] - T. Macek [-] (70. C. Cristea [-] ) , Z. Pešta [-] , R. Balcar [-] , O. Mička [-] - L. Tu Hai [-] (55. C. Cristea [-] ) , R. Havlík [-] (85. T. Vondráček [-] )

FC Mladé Buky
M. Engler [-] - D. Voňka [-] , M. Tamchyna [-] , D. Kvíčala [-] , .. Brhel [-] - Š. Mertlík [-] , J. Spurný [-] , J. Minařík [-] , F. Pavlis [-] - .. Vlasák [-] (45. .. Poznar [-] ) , P. Ruml [-]

Hráči zápasu: P. Hampl , R. Havlík - Š. Mertlík .
Počet diváků: 68.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku