7:2
(3:2)
23. M. Tureček
40. P. Zelenka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:00

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle se v druhé půli rozehrála a porazila Manětín


Branky


21. O. Čapek , 42. M. Hackr , 44. O. Čapek , 48. L. Rázek , 59. D. Kunt , 67. O. Čapek (p.) , 71. D. Kunt - 23. M. Tureček , 40. P. Zelenka (p.)
0

Rezerva Žihle uvítala na své půdě v 9.kole Sokol Manětín. Po vyrovnané první půli (3:2) se zlepšila a vyhrála nakonec 7:2!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

V devátém kole podzimní části ligy na sebe narazily dva celky TJ Slavoj Žihle B a TJ Sokol Manětín. Manětín předvádí kolísavé výkony, jeho hra je vždy překvapením, naopak Žihle se prezentuje pohlednou, odpovědnou a vyrovnanou hrou...

 

Všechno to naplno odstartovalo první brankou. Do té doby sice byly šance, ale nikterak výrazné. Až v 21.minutě otevřel skóre domácí hráč Ondřej Čapek. A od té chvíle se to góly jen hemžilo. Za pouhé 2 minuty bylo srovnáno zásluhou nejlepšího Manětínského střelce Martina Turečka.

 

Další branka pak padla po delší pauze. Běžela 40.minuta a diváci byli svědky obratu. Petr Zelenka z penalty poslal svůj tým do vedení, které nemělo dlouhého trvání. Nejprve v 42.minutě vyrovnal Michal Hackr, za další dve minuty, tedy v minutě 44.navrátil domácím vedení druhou trefou Ondřej Čapek! Zápas jako na houpačce...

.

Střelnice

 Druhá pětačtyřicetiminutovka jasně patřila domácí Žihli. Ta v ní totiž svého soupeře už ke gólu nepustila...

 

Nejprve v 48.minutě střídající Lukáš Rázek navýšil vedení na 4:2.. Potřeboval na to jen 3 minuty hry! Rázek tak potvrdil, že na základní jedenáctku má. Třeba ho v příštích kolech uvidíme hrát déle.

 

Následovala branka D.Kunta. To běžela 59.minuta a záložník Daniel Kunt bez problémů navyšoval vedení svého celku na 5:2. Posléze přišla druhá penalta v zápase, tentokráte sudí ukazoval na penaltový puntík uprostřed šestnáctky Manětína. Zkušený Ondřej Čapek to vzal na sebe a zlompletoval díky tomu svůj hattrick!!

 

Poslední slovo měli domácí. Žihle nakonec nasázela soupeři 7 branek. O tu poslední - sedmou - se v sedmdesáté první minutě postaral Daniel Kunt. Daniel si tedy za tento zápas připsal na své konto +2 góly...



Sestavy


TJ Slavoj Žihle B
J. Huček [-] - O. Čapek [-] , J. Kubíček [-] (78. L. Meiner [-] ) , J. Bulín [-] (75. A. Worzischek [-] ) , Z. Vukliševič [-] , F. Půta [-] , T. Krofta [-] , D. Kunt [-] (75. V. Fink [-] ) , M. Hackr [-] (67. J. Horský [-] ) , S. Bláha [-] , J. Skalník [-] (46. L. Rázek [-] )

TJ Sokol Manětín
V. Dostál [-] - P. Zelenka [-] , D. Janouškovec [-] , M. Tureček [-] (52. L. Tintěra [-] ) , J. Kala [-] , A. Bachmann [-] , D. Barchanski [-] , J. Charvát [-] , J. Barchanski [-] , P. Sekerák [-] , R. Vandrovec [-]

ŽK: 37. D. Kunt , 40. Z. Vukliševič - 7. A. Bachmann , 25. J. Charvát , 45. P. Sekerák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: OLIVERIUS Jiří - BROŽ Jiří (N), KRONĎÁK, ING. Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.