Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2015 17:30

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Devítigólový debakl Mladých Buků


0

První tým této záchranářské skupiny si s chutí zastřílel. Hosté hráli příliš odevzdaně, a proto bylo pouze otázkou, na kolika brankách se zastaví závěrečné skóre. Velice se zaskvěl střelec čtyř branek Michal Voldán.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v prvním poločase rozhodli domácí o svém vítězství

Jičín nenechal nikoho na pochybách, kdo bude pánem v tomto utkání. Od začátku utkání se usadil na polovině soupeře a držel míč ve své moci. Hosté jsou poslední dobou rádi, že se jim povede poskládat sestavu a podle toho to také vypadalo. První poločas skončil 4:0 pro domácí a utkání bylo již rozhodnuto. Pro diváky bylo hlavní událostí, kolik branek se ještě podaří Jičínu nastřílet v druhém poločase.

V druhém poločase nadělili domácí hostům dalších pět branek!

Druhý poločas začal ještě větší převahou domácích, než ten první. Hosté působili absolutně neškodným dojmem a velice usnadňovali Jičínu hru dopředu. Na bránu hostí se valil útok, za útokem a branky v jejich síti utěšeně přibývali. V druhé půlce nejvíc řádil Michal Voldán, který k jednomu gólu z prvního poločasu, přidal ve druhém, hned další tři branky. Exhibice domácího Jičína skončila na devíti gólech a diváci se tak vytoužené desítky nedočkali. I tak to je pro hosty debakl a pro Jičín upevnění prvního místa v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín B
J. Matějka, vedoucí mužstva - Jičín: Od začátku zápasu nebylo pochyb o vítězi tohoto zápasu. Postupně se zápas stal jednoznačnou záležitostí, otázkou bylo, kolik dokážeme proměnit vyložených šancí.




Sestavy


SK Jičín B
J. Drusan [-] - F. Materna [-] , L. Haken [-] (61. J. Čeřovský [-] ) , D. Malý [-] , J. Mészároš [-] (46. P. Mikolášek [-] ) - L. Janda [-] , Z. Zlámal [-] , V. Javůrek [-] , M. Kirschner [-] - O. Kořínek [-] , M. Voldán [-]

FC Mladé Buky
M. Engler [-] - D. Voňka [-] , M. Liška [-] , .. Zajíček [-] , Š. Mertlík [-] (21. J. Spurný [-] ) - .. Poznar [-] , L. Doležal [-] , J. Minařík [-] , F. Pavlis [-] - J. Spurný [-] (71. A. Posejpal [-] ) , P. Ruml [-]

ŽK: 71. J. Spurný , 74. D. Voňka .
Hráči zápasu: O. Kořínek , M. Voldán , J. Drusan .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku