Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 13:00

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Souboj dvou ,,B" týmů dopadl lépe pro TJ spartu Sulkov, a tak Baník Zbůch zůstává i po pěti kolech na posledním místě tabulky. Rozhodnuto bylo prakticky již v prvním poločase, kdy hostující tým dokázal vstřelit čtyři branky, a přitom žádnou neinkasovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké branky hostů rozhodly utkání už v prvním poločase

V pátem podzimním kole na sebe narazily celky z chvostu tabulky, a to domácí TJ Baník Zbůch ,,B" proti TJ Sparta Sulkov ,,B". hostující celek přijel pouze v jedenácti lidech, a tak v případě zranění neměli koho střídat. Vstup do utkání měli ovšem velmi dobrý, a v 11. minutě vedli 0:1 po brance Martina Borečka. Hostující celek jakoby se semkl a hrál lépe, domácí byli zaskočení a podruhé inkasovali už v 18. minutě po trefě Jaroslava Straky. Ve 24. minutě to bylo 0:3, svoji druhou branku v zápase dal Martin Boreček. Opravdu povedení první poločas ze strany Sparty Sulkov potvrdil v 39. minutě Jaroslav Straka, a tak byl čas v poločase 0:4!

Zlepšený výkon domácího celku k bodům nevedl

V kabině domácích bylo o poločasové pauze rušno, a tak přišly na řadu ve 46. minutě hned tři střídání. Hru se domácím skutečně dokázalo oživit, ale kontaktní branka nepřicházela. Až v 60. minutě vykřesal malou naději snížením na 1:4 Jiří Střeštík. Další šance domácího týmu zůstaly nevyužity, a tak si hosté dokráčeli pro vítězství 1:4.



Sestavy


TJ Baník Zbůch B
D. Buba [-] - - J. Střeštík [-] , J. Němec [-] , Z. Kopček [-] (75. A. Lašut [-] ) - A. Klečka [-] - J. Šrajber [-] , T. Svítil [-] (46. L. Šiman [-] ) , J. Plánička [-] , F. Mrázek [-] (46. J. Zetocha [-] ) , J. Veselý [-] , J. Zetocha [-] (46. M. Šindelář [-] )

TJ Sparta Sulkov B
M. Giňa [-] - M. Boreček [-] , J. Dubský [-] , V. Škarda [-] , M. Třeštík [-] , K. Batěk [-] , J. Straka [-] , M. Gruber [-] , P. Kubík [-] , P. Kubeš [-] , L. Kur [-]

ŽK: 33. A. Klečka .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - STRAKA Radim (N), SEKERKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.