Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 15:00

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas skončil lépe pro Hunčice

Domácí TJ Sokol Pernanec přivítal na svém hřišti TJ Sokol Hunčice ,,B". V prvním poločase se hrál spíše opatrnější fotbal, i když hostující tým byl mírně aktivnější. Jedinou branku jsme viděli ve 33. minutě, kdy se zapsal do listiny střelců hostující Marek Šimáček a stav v poločase byl tedy 0:1.

Selhání domácích

Do druhého poločasu se vstupovalo spíše opatrně. Viděli jsme sice pár náznaků šancí na obou stranách, nicméně stav byl stále 0:1. Celek Pernance se letos trápí v útoku, což potvrzuje také pouze osm vstřelených branek po pěti zápasech. A tak přišel trest v podobě branky na 0:2, v 57. minutě vstřelil branku opět Marek Šimáček. V 63. minutě to bylo již 0:3 po brance Jaroslava Boháčka. Zdálo se být rozhodnuto. Hostující celek kontroloval bez nějákých větších problémů své vedení a dokonce navýšil v 69.minutě na 0:4 zásluhou Jaroslava Šutery. Konečnou podobu výsledku poměrem 0:5 dal svoji druhou brankou zápasu Jaroslav Boháček.



Sestavy


TJ Sokol Pernarec
L. Dufek [-] - J. Hubač [-] , J. Hubač [-] , F. Košan [-] - V. Hlavatý [-] , P. Anděl [-] , J. Strnad [-] , J. Hrubý [-] - M. Pekar [-] (71. J. Mentlík [-] ) , P. Motyka [-] (46. J. Mülling [-] ) , L. Zikmund [-] (46. O. Nyč [-] ) -

TJ Sokol Hunčice B
D. Huml [-] - V. Huml [-] , T. Huml [-] (64. V. Brábník [-] ) , J. Boháček [-] , J. Jindra [-] - M. Šimáček [-] , J. Šutera [-] - K. Čuchor [-] , J. Končelík [-] - J. Telekeš [-] (76. M. Karas [-] ) , P. Hanzlíček ml. [-]

ŽK: 55. J. Hubač , 69. L. Dufek - 75. J. Boháček .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - KOTORA Petr (N), REMEŠ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.