Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milíčeves si vyšlápla na Libáň


Branky


0

Předposlední Milíčeves prokazovala v posledních kolech zlepšení formy. Konečně to dokázala zúročit na domácím hřišti, a odnesla to hostující Libáň.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas debaklu nenasvědčoval

Domácím se povedl úvod jak z pohádky a hned ve 3.minutě se ujali vedení brankou Havránka. Po vstřeleném gólu se již moc šancí neurodilo a to ani na jedné straně. Hrál se fotbal spíše průměrné úrovně a na lepší hru bylo asi moc teplo. Milíčeves vstřelila gól v poslední minutě prvního poločasu a zvýšila svůj náskok na dva góly. Do druhého poločasu se hosté museli zlepšit, jinak na body nedosáhnou.

V druhém poločase kanonáda domácích

Úvod druhého poločasu byl vyrovnaný, ale domácí postupně přidávali na obrátkách. A po hodině hry se začali dít věci. V 61.minutě zvýšil na 3:0 domácí Novotný a o devět minut později upravil na 4:0 Rejha. Poté přišel pro hosty závěr jako z hororu. V rozmezí pěti minut inkasovali tři branky a debakl byl na světě. Za domácí se postupně trefili Novotný, Roman Matěj a Valtera. Domácí si tento zápas opravdu užili a Libáň zcela zaslouženě prohrála.



Ohlasy k zápasu


FC VTJ Milíčeves
Špicar Z. , vedoucí družstva - Milíčeves: Ve 3. minutě jsme šli do vedení a po vlažném průběhu prvního poločasu se nám podařilo dát gól do šatny. Ve druhém poločase to byla z naší strany, ač by se tomu nechtělo ani věřit, jednoznačná záležitost. Jediným stínem utkání bylo nezaviněné zranění našeho hráče, po kterém musela přijet záchranná služba.

TJ Sokol Libáň
Pešta.J.vedoucí družstva - Libáň: Zasloužená výhra domácích



Sestavy


FC VTJ Milíčeves
R. Adamec [-] - L. Valtera [-] , T. Berný [-] , M. Havránek [-] (75. V. Havelka [-] ) , P. Špicar [-] - M. Roman [-] , J. Roman ml. [-] , J. Rejha [-] , L. Novotný [-] - O. Chramovský [-] (30. J. Březský [-] ) , J. Roman [-] (80. M. Marhan [-] )

TJ Sokol Libáň
L. Miech [-] - V. Kropáček [-] , R. Mutzer [-] , M. Valnoha [-] , J. Smetana [-] - L. Tu Hai [-] , T. Macek [-] (70. C. Cristea [-] ) , M. Kalinka [-] , P. Tarant [-] (46. C. Cristea [-] ) - R. Balcar [-] , R. Havlík [-] (75. T. Vondráček [-] )

Hráči zápasu: R. Adamec , L. Novotný - V. Kropáček .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku