Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vesnickém derby zvítězili Strašičtí !


Branky


0

Už to bude dva roky co se naposledy odehrálo toto vesnické derby.Sokoly, jako nováčci soůtěže začali sezonů velmi slušně ,to když se jim podařilo remízovat s Volduchami a následně porazit Holoubkov.Ale ve třetím kole na ně čekala pořádna výzva a to velký adebt na postup s minulé sezony , který letos ještě neprohrál a během dvou kol tento tým dokázal nasázet už 16 branek.Informace o průběhu zápasu se dočtete v nasledujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas neskončil s plným počtem hráčů !

Začátek zápasu začali domáci velmi aktivně.Bojovali o místa v útoku a soupeř měl jo ,co dělat, aby jim jejich útočné snahy zarazil.Sokoly se dokázali branit až do 15 minuty, kdy se domácím, povedlo vytvořit  další útočnou akci, která vedla až na osamoceného Michala Šípka, ktery se dotal do samostatného úniku a při střele se nemíli, a pro domácí to rázem bylo 1:0.Domáci dál pokračovali v tlaku a snažili se vstřelit další branku.Jenže tato snaha jim ve druhé polovině prvního poločasu odpadla a rázem si začali vytvářet útoky i hosté.Domáci nehráli podle svých představ a toho dokázali hosté okamžitě využit.A při tomto golu platilo jedno pravidlo"Nedáš, dostaneš".Hosté se po nepovedené akci domácího týmu dostali k mýči a s tohoto protiůtoku dokázali vytěžit maximum.Na konci celé této akce , která se odehrála ve 39. minutě se k mýči dostal hostujíci útočník Ladislav štastný. který přesně našel skulinu v bráně a podařilo se mu vyrovnat na 1:1.Domáci byly zaskočeni vyrovnávací brankou a tak začali hrat zle, ale poté hostujici Sommer , již po několikáte fauloval domácího Štycha a tak podruhé uviděl žlutou  kartu a musel do šaten.Poté se dohral poločas a týmy šli do kabin za vyrovnaného stavu 1:1.

Domácí opět nabili kanony !

Do druhého poločasu nastoupili domácí stejně , jako do prvního akorat tentokrát toho dokázali pořadně využít a navíc měli výhodu jednoho muže v poli. A začali velkým tlakem na hostujíci bránu a za nedlouho toho využili.Když se ke střele v 51.Minutě postavil střelec první branky Michal Šípek a nemilil se, tak se domácí opět dostali do vedení 2:1.Strašice dál tlačili a ani ne minutu po vedoucí brance se opět radovali a tentokrát to byla zásluha Ladislava Piguli , který si vybojoval mýč a přesnou střelou poslal domácí do dvou brankového vedení.Spartak pořad neulevil na tempu a snažil se přidat další branku a přidali ji v 65.minutě a to po zásluze Tomáše Huttra, který dostal možnost a perfektně ji využil.a po této brance se již hra uklidnila a dohrávalo se.Ovšem domáci dostali ještě šanci zaůtočit a využili ji skvěle.Kdy Šimon Huttr, bratr Tomáše Huttra převzal rodiny talent na goly a rázem to bylo 5:1.Poslední branku přidal dnes již druhý dvou golový střelec Ladislav Pigula a stav zápasu píšíci se k 80.minutě byl 6:1.Další branka , již nepadla a tak mohli Strašice oslavovat další vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Strašice
Zdeněk Rolinec: Ze začátku zápasu jsme hráli aktivně, poté nás s tempa vyřadila vyrovnávající branka.Ovšem v kabině jsme si řekli svoje a ve druhém poločase navíc posíleni výhodou muže v poli jsme se zaslouženě dostali do vedení a zápas dovedli do vítězného konce.




Sestavy


TJ Spartak Strašice
R. Paur [-] - M. Huttr [-] , M. Šípek [-] , R. Štych [-] , V. Šlapák [-] , L. Pigula [-] (81. Z. Rolinec [-] ) , J. Sommer [-] (60. J. Švihovec [-] ) , T. Krákora [-] (75. D. Císařovský [-] ) , M. Hrabal [-] , Š. Huttr [-] , J. Vildmon [-]

TJ Sokol Dobřív
J. Šimáně [-] - V. Planeta [-] , V. Vild [-] , J. Lukačovič [-] (46. A. Lovas [-] ) - T. Sekyra [-] , P. Ondřejíček [-] , P. Linhart [-] , J. Sommer [-] - L. Šťastný [-] , A. Klír [-] - P. Dvořák [-]

ŽK: 27. R. Štych , 40. L. Pigula , 60. M. Hrabal , 69. J. Sommer - 38. J. Sommer , 69. P. Ondřejíček . ČK: 45. J. Sommer .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: LISÝ Jiří - HAVEL Miroslav (N), ŠŤASTNÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.