Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na penalty lepší Smiřice.


0

Hráči Smiřic nejspíš penalty trénují o něco více. Díky nim se bodově dostávají právě před svého dnešního soupeře z Vamberku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek pěkný, ale co z toho ...

Domácí začali utkání dobře. Hned ve 2.min. Zemek po rohu střílel těsně vedle. V 11.min. se v šanci po uličce od Korenčíka ocitl Raszka, ale brankář jeho střelu vyrazil na roh. Největší šance domácích se zrodila ve 13.minutě, když Bednář sám před prázdnou brankou přestřelil. V 37.min. poprvé udeřili hosté. Halamka prošel domácí obranou, jeho střelu ještě domácí brankář vyrazil, ale pro Šroma už nebyl problém míč dorazit do opuštěné branky 0 : 1 Ve 42.min. se v šanci ocitl opět hostující Šrom ale z úhlu Hottmara neprostřelil.

Druhá půle o dost vyrovnanější.

Ve druhém poločase se v 61.min v dobré pozici objevili hosté ale jejich střela těsně minula branku. Následně mohl skórovat domácí Koutník, ale z blízka minul branku. V 63.min se po pěkné kombinační akci domácích prosadil Mochan J. 1 : 1. V 75.min. hostující hráč Flekr zahrál v pokutovém území rukou a jelikož  obdržel druhou žlutou kartu  a následně červenou musel předčasně pod sprchy. Pokutový kop s přehledem proměnil Koutník 2 : 1 Z vedení se ale domácí dlouho neradovali . V 79.min po rohovém kopu hosté hlavou vyrovnali 2 : 2. Vedení na domácí stranu mohl v 88.min. strhnout  Husak, když zcela sám postupoval  na branku, ale nezvládl kličku brankáři a tak o vítězi rozhodly až pokutové kopy. 

Na penalty byli úspěšnější domácí a vyhráli tak 4:2.



Ohlasy k zápasu


SK Smiřice
Václav Tarantík - vedoucí mužstva (domácí): Naše mužstvo si v utkání vytvořilo více šancí a proto bod navíc je zasloužený.




Sestavy


SK Smiřice
O. Hottmar [-] - P. Škarytka [-] ( O. Husak [-] ) , D. Melichárek [-] , M. Matějček [-] , O. Koza [-] - T. Raszka [-] , F. Korenčík [-] , J. Koutník [-] , K. Zemek [-] - A. Bednář [-] ( V. Obst [-] ) , J. Mochan [-]

TJ Baník Vamberk
M. Vídeňský [-] - M. Pavelka [-] , J. Kotýza [-] , D. Halamka [-] , A. Chochola [-] - J. Luňáček [-] ( T. Králík [-] ) , L. Fujdiak [-] , L. Flekr [-] , D. Hamerský [-] - R. Samek [-] , M. Šrom [-]

Hráči zápasu: O. Hottmar - D. Halamka .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.