2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smiřice očekávaně vítězí.


Branky


37. K. Zemek , 39. T. Raszka
0

Domácí si po né zrovna ideálním prvním poločase nakonec ponechávají všechny tři body na domácím hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátek domácí podržel brankář.

Vstup do utkání měli lepší hosté. Když se po několika málo minutách od úvodního hvizdu dostali do dvou slibných šancí. Trestuhodně ale zahodili. To byl pro domácí ideální budíček. Protože od té doby přidali a svůj výkon výrazně zlepšili. Odměnou jim za to byly dvě slepené branky v rozmezí dvou minut. Do šaten se tak odcházelo za stavu 2:0.

Smiřice si zbytek utkání pohlídaly.

Ve druhém poločase se situace na hřišti uklidnila. Smiřice se snažili zápas jen dohrát. Hosté ze Zdelova si nedokázali vypracovat žádnou šanci. A tak se z výsledku prvního poločasu, stal výsledek celého utkání. 



Ohlasy k zápasu


SK Smiřice
Václav Tarantík - vedoucí mužstva (domácí): Utkání jsme nezačali moc dobře. Naši hráči potom ale přidali a během dvou minut vstřelili dvě branky. Škoda je zranění do té doby našeho nejlepšího hráče Raszky , tímto mu přejeme brzké uzdravení.




Sestavy


SK Smiřice
O. Hottmar [-] - M. Mochan [-] , D. Melichárek [-] , M. Matějček [-] , O. Koza [-] - J. Koutník [-] , D. Bureš [-] , T. Raszka [-] (48. M. Čížek [-] ) , K. Zemek [-] - O. Husak [-] (85. V. Fof [-] ) , J. Mochan [-] (88. J. Škarytka [-] )

FC Zdelov 1963
L. Beránek [-] - T. Novák [-] , L. Cvejn [-] (46. M. Zeman [-] ) , T. Hurdálek [-] , J. Novotný [-] - Z. Sehnal [-] , D. Komárek [-] , F. Marek [-] , R. Zeman [-] (53. D. Ludvík [-] ) - R. Csontos [-] , M. Neubecker [-] (84. J. Hrbáč [-] )

ŽK: 2. D. Bureš , 61. O. Husak - 44. T. Hurdálek , 68. F. Marek , 79. M. Zeman .
Hráči zápasu: T. Raszka .
Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.