3:2
(0:1)
3. P. Janeček (vl.)
54. A. Čermák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípě se na domácím hřišti povedlo přibrzdit Borohrádek.


Branky


0

Lípa se díky vlastnímu vítězství a také díky zaváhání Jaroměře dostává na druhé místo tabulky. Borohrádek si připisuje druhou porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté od začátku lepší.

První poločas se odehrával na polovině domácích. Hosté byli nebezpečnější a měli více ze hry. Domácí si hned ve třetí minutě vstřelili vlastní branku. Hosté ale z množství šancí nedokázali žádnou využít a tak si mohli hráči Lípi oddechnout, protože prohrávali jen 0:1.

Už to vypadalo, že je po zápase.

Hosté pokračovali v aktivitě i na začátku druhé půle. Ke gólu jim ale opět pomohli domácí. V 52. minutě fauloval domácí brankář v pokutovém území. Jedna z toho byla penalta a druhak červená karta. Borohrádek penaltu proměnil a už se zdálo, že je o zápase rozhodnuto. Jenže právě tento moment domácí hráče nakopl. Od té doby začali po hřišti vyloženě lítat, začali lépe kombinovat a za odměnu jim byly tři branky. To znamená, že se jim podařil otočit stav utkání a vyhráli 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran, vedoucí mužstva(domácí): První půli, jsme až na tři hráče, odehráli bez zájmu, nasazení a kvality. Kdyby soupeř proměnil všechny své šance, druhý poločas nebylo o co hrát. A když v 52. minutě šel po nepochopitelném zkratu do sprch náš brankář, šli na mě mory. Náš tým to ale nakoplo a i v desíti jsme v rozmezí 20-ti minut, zápas otočili. Zajímavostí je, že jsme Borohrádku vstřelili branku cca po 250-ti minutách.




Sestavy


TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - J. Tlapák [-] , R. Mondík [-] , J. Palán [-] , M. Škop [-] - J. Čepelka [-] ( O. Karlík [-] ) , J. Vašata [-] , J. Šreibr ml. [-] , M. Král [-] - R. Kafka [-] , P. Charvát [-]

TJ Lokomotiva Borohrádek
J. Hlaváč [-] - K. Pírko [-] , T. Sazima [-] , M. Moravec [-] , J. Jehlička [-] - F. Liška [-] ( R. Sazima [-] ) , P. Karkula [-] , P. Matějus [-] , T. Dobiáš [-] - J. Bílek [-] , A. Čermák [-]

ŽK: 41. R. Kafka - 16. M. Moravec , 40. A. Čermák , 82. J. Hlaváč . ČK: 52. P. Janeček .
Hráči zápasu: R. Kafka .
Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.