2:3p.
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na penalty šťastnější Borohrádek.


Branky


0

Po normální hrací době byli diváci svědci spravedlivé remízy. Při penaltovém rozstřelu byli o gól šťastnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné v první polovině.

Domácí tradičně nezažili dobrý vstup do utkání. Hned ve 4. minutě se hosté dostali do vedení. Střelu Matějuse nešťastně srazil domácí obránce. V 16. minutě se mohli hosté radovat podruhé. Skvělou individuální akci zakončil Jan Bílek. Od té doby přebrali domácí iniciativu a začali být lepším celkem. Nejprve střelcou k tyči snížil Korenčík. Ve 36. minutě se po krásné kombinační akci dočkali domácí vyrovnání. 

Druhý poločas nepřinesl moc zajímavého.

V druhém poločase se odehrávala spíše bitva o střed mole. Z málo brankových příležitostí nepadla žádná branka. V poslední minutě se ale přece jen mohli radovat domácí. Vítězství v utkání měl na hlavě Škarytka J., ten ale svou šanci neproměnil a tak došlo na pokutové kopy.

Na pokutové kopy byli úspěšnější hosté a vyhráli 4:5.



Ohlasy k zápasu


SK Smiřice
Václav Tarantík - vedoucí mužstva (domácí): Remíza v základní době byla jednoznačně zasloužená. V penaltovém rozstřelu byli šťastnější hosté, když rozhodující pokutový kop proměnil Dobiáš.




Sestavy


SK Smiřice
O. Hottmar [-] - M. Mochan [-] (74. V. Obst [-] ) , D. Melichárek [-] (61. P. Škarytka [-] ) , D. Bureš [-] , O. Koza [-] - J. Koutník [-] , F. Korenčík [-] , K. Zemek [-] , J. Mochan [-] - O. Husak [-] (84. M. Doung [-] ) , M. Čížek [-] (74. J. Škarytka [-] )

TJ Lokomotiva Borohrádek
J. Hlaváč [-] - L. Merkl [-] (61. R. Sazima [-] ) , K. Pírko [-] , J. Kněžour [-] (46. J. Duda [-] ) , M. Moravec [-] - T. Dobiáš [-] , T. Sazima [-] , A. Čermák [-] , J. Jehlička [-] (87. M. Kapusta [-] ) - P. Matějus [-] , J. Bílek [-]

ŽK: 89. T. Sazima .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.