Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa si opět zastřílela.


0

Hráči Lípy si podruhé za sebou užívají pocit vysokého vítězství. I díky zaváhání Borohrádku je toto vítězství posouvá na špici tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned na začátku gól.

Domácí prožili ideální vstup do utkání. Na svého soupeře vletěli a hned ve druhé minutě se dostali do vedení. Nadále pokračovali v aktivitě a předváděli pohlednou hru. Soupeř dokázal na úvodní branku ještě zareagovat z pokutového kopu. Od té doby byl průběh už jednoznačný a domácí dokázali do poločasu ještě vstřelit branku.

Byla jen otázka, na jakém čísle se skóre zápasu zastaví.

Do druhé půle nastoupili domácí v ještě větší pohodě, jak v té první. Diktovali tempo hry a byla jen otázka, kolik branek ještě vstřelí. Jednu z nich vstřelili hned v úvodu poločasu a ta hostující Vamberk definitivně zlomila. Následně se domácí prosadili ještě dvakrát a skóre se tak zastavilo na bilanci 7:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran, vedoucí mužstva(domácí): Dnešním vítězstvím jsme definitivně stvrdili "bétřídovou" příslušnost pro další ročník. A co se na hřišti dělo? Koncert. Chvílemi mi naše hra připomínala vystoupení Alexandrovců na Rudém náměstí v dobách největší slávy. Týmový výkon a vysoká produktivita, to jsou devizy, kterými jsme rozhodli dnešní utkání. Spokojeným divákům ještě dlouho zněl v uších příjemný hlas naší nové hlasatelky Mirky Vlčkové, která se nového úkolu zhostila s noblesou. Co dodat, prostě skvělé odpoledne.




Sestavy


TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - J. Palán [-] , M. Škop [-] ( J. Čepelka [-] ) , R. Mondík [-] , J. Šreibr st. [-] - T. Sikora [-] , R. Kafka [-] ( M. Grim [-] ) , J. Šreibr ml. [-] , M. Brzokoupil [-] - J. Vašata [-] ( P. Charvát [-] ) , T. Doleček [-]

TJ Baník Vamberk
M. Ferebauer [-] - M. Malý [-] ( O. Kotyza [-] ) , T. Mudruňka [-] , J. Kotýza [-] ( D. Richter [-] ) , L. Fujdiak [-] - T. Králík [-] ( J. Luňáček [-] ) , A. Kuhn [-] , R. Samek [-] , D. Hamerský [-] ( J. Luňáček [-] ) - M. Šrom [-] , D. Halamka [-]

Hráči zápasu: R. Mondík - D. Hamerský .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.