R. Samek 14.
1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2015 17:30

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdelov podruhé za sebou vítězí.


Branky


0

Druhé vítězství v řadě si připisují hosté ze Zdelova. Nadále tak zamotávají průběh soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oťukávaná na začátek.

Ze začátku zápasu se oba celky nějakou dobu oťukávali. Oboum šlo v tomto zápase o hodně a tak nikdo nechtěl otevřít hru a udělat zbytečnou chybu. Po této pasáží následovaly dvě slibné šance, které hosté trestuhodně zahodili. A tak přišel trest od domácích, ve středu hřiště se skvěle uvolnil Samek, napřáhl z dálky a vymetl šibenici Zdelovské branky. Vamberk šel tak do vedení 1:0. To nabudilo ale spíše hosty, na kterých bylo vidět, že chtějí zvrátit stav utkání. Jejich šance ale, včetně samostatného úniku Hrbáče, brankou neskončily.

Obrat Zdelova.

Nástup do druhé půle byl poněkud nervózní. Oba celky pod tíhou zodpovědnosti vytvářoli několik nepřesností. Jednoduché přihrávky létaly tam, kam nemají a šancí bylo opravdu po málu. Jednu z nepřesností domácího celku skvěle využili hosté. Novotný vybojoval míč na vápně a následně akci vyšperkoval tak, že se Zdeněk Sehnal ocitl sám před prázdnou brankou. A tak bylo srovnáno. Následně bylo viděno několik ostřejších zákroků a hra tak nabrala na obrátkách. Hostům se minutu před vypršením řádné hrací doby podařilo otočit stav utkání. Na rohový kop si nejvýše naskočil střídající Neubecker a vstřelil velmi důležitou branku na 1:2. 



Ohlasy k zápasu



FC Zdelov 1963
Daniel Ludvík, hráč (hosté): Byl to boj.



Sestavy


TJ Baník Vamberk
M. Vídeňský [-] - M. Malý [-] , T. Mudruňka [-] , L. Fujdiak [-] , A. Chochola [-] - D. Hamerský [-] (77. J. Luňáček [-] ) , P. Šponar [-] , A. Kuhn [-] , D. Halamka [-] (87. O. Kotyza [-] ) - R. Samek [-] , P. Luňáček [-] (71. D. Richter [-] )

FC Zdelov 1963
L. Beránek [-] - D. Marek [-] , P. Truhlář [-] , R. Zeman [-] , L. Cvejn [-] (46. T. Novák [-] ) - T. Hurdálek [-] , D. Ludvík [-] , D. Komárek [-] (20. J. Novotný [-] ) , R. Csontos [-] - J. Hrbáč [-] (70. M. Neubecker [-] ) , Z. Sehnal [-]

ŽK: 39. D. Halamka , 64. D. Hamerský , 82. J. Luňáček , 85. A. Kuhn - 50. R. Csontos .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.