1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2015 17:30

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa doma nezvládla duel s Jaroměří.


Branky


0

Rezerva Jaroměře po několik horších výsledcích, vyloupila hřišti lídra tabulky z Lípy a připisuje si pohodové tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zodpovědný výkon Jaroměře.

Hosté se od první minuty ujali iniciativy nad zápasem a dokazovali, že si do Lípy přijeli pro tři body. Dařilo se jim kombinačně, pozičně a prostě ve všech aspektech hry byli lepším celkem. Z množství šancí ale dokázali proměnit jen jednu a tak to pro domácí nebyla až taková tragédie.

I v druhé půli lepší hosté.

Nástup do druhé půle ale byl opět v režii hostů. Od první minuty na svého soupeře tlačili a brzy se jim podařilo zvýšit na 0:2. Domácí se do útoku dostávali opravdu jen sporadicky. Skvěle hrající obrana Jaroměře ale dokázala udělat jednu chybičku. Domácí jí dokázali potrestat a tak se alespoň na chvíli dostali do hry. Na malou chvíli se tedy hra opticky vyrovnala. Pak se ale opět do zápasu hosté pustili a třetí brankou pojistili stav utkání.



Sestavy


TJ Sokol Lípa n. O.
J. Dvořák [-] - J. Šreibr st. [-] , R. Mondík [-] , J. Palán [-] , M. Škop [-] (80. M. Grim [-] ) - T. Doleček [-] , J. Vašata [-] , J. Šreibr ml. [-] (46. P. Charvát [-] ) , M. Brzokoupil [-] - T. Sikora [-] , R. Kafka [-]

FK Jaroměř B
J. Schejbal [-] - L. Rejchrt [-] , J. Kučera [-] , P. Ruml [-] , P. Novák [-] (68. P. Koller [-] ) - K. Hekele [-] (60. F. Klíž [-] ) , A. Horák [-] , L. Böhm [-] , E. Ameti [-] (46. T. Vít [-] ) - J. Beneš [-] (64. V. Špaček [-] ) , M. Seifert [-] (88. M. Valčík [-] )

ŽK: 79. A. Horák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.