2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2015 17:30

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předměřice si připisují skalp donedávna suverénního Borohrádku.


Branky


0

Právě prohra 0:4, která se odehrála v osmém hracím kole "nakopla" Předměřice ke zlepšeným výkonům. Od té doby ještě neprohrály a tak se nálada v týmu o 100% zlepšila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od vápna k vápnu.

Od začátku zápasu obě mužstva vycházela ze zabezpečené obrany. Hra se přelévala z poloviny na polovinu, ale po většinu času končila u hranice velkého vápna. Za celý poločas si obě mužstva dokázala vytvořit maximálně tři brankové příležitosti, ani jedna z nich ale neskončila brankou a tak se do kabin odcházelo za stavu 0:0.

Střídání hráčů Předměřicím pomohlo.

Předměřice udělaly o poločasové pauze dvě změny a bylo to znát. Oba příchozí hráči hru výrazně oživili a dívaci tak mohli vidět dvě krásné branky, po kterých šly předměřice do vedení 2:0. Celá druhá půle se pak odehrávala v režiji domácích. Borohrádek se dostal se asi jen ke dvěma šancím, obě přišly paradoxně po chybách domácích, ale ani jednu nedokázali jeho hráči proměnit. Nakonec se ale přece jen mohli alespoň na chvíli zaradovat. V posledních sekundách zápasu se k míči dostal Matějus a střelou "pod víko" korigoval stav utkání na 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Předměřice n. L.
Milan Pavliš, kapitán(domácí): Mohl jsem mít sice čistý konto, ale zlaté body pro nás.




Sestavy


TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Pavliš [-] - A. Hronek [-] (46. D. Lejp [-] ) , J. Bouček ml. [-] (46. M. Strakatý [-] ) , L. Ponikelský [-] , P. Paizker [-] (90. J. Bouček st. [-] ) - T. Ponikelský [-] , Š. Pekáč [-] (87. D. Pekáč [-] ) , O. Vyleťal [-] , Š. Bezvoda [-] - J. Voborník [-] (82. P. Jiroušek [-] ) , M. Šmarda [-]

TJ Lokomotiva Borohrádek
J. Hlaváč [-] - T. Dobiáš [-] (70. F. Liška [-] ) , K. Pírko [-] , M. Vojnar [-] , M. Moravec [-] - P. Karkula [-] , J. Matějus [-] , T. Sazima [-] , J. Jehlička [-] (75. K. Lifka [-] ) - J. Bílek [-] , A. Čermák [-]

ŽK: 39. J. Matějus , 69. J. Bílek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.