0:1
(0:0)
75. R. Zeman
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdelov si připisuje důležité body!


Branky


75. R. Zeman
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdelov mírně lepší.

Od začátku zápasu byli hosté ze Zdelova o něco lepším celkem. Bylo to způsobeno zejména tím, že na rozdíl od Borohrádku, jím jde ještě o hodně. Dostali se i do pár slibných šancí, ale nedokázali je proměnit. Pak se do hry začali dostávat i domácí, jejich šance ale většinou končily v náruči skvěle chytajícího brankáře Zdelova.

Penalta nakonec rozhodla.

V druhém poločase se na hřišti odehrávalo v podstatě to stejné, co v tom prvním. Nejdříve začali o něco lépe hosté, poté se přidali i domácí. Z pohledu nezaujatého sledovatele byla hra vyrovnaná a oba celky měly několik příležitostí. Radovali se nakonec jen hosté. Hurdálek uprchl domácí obraně a jediný kdo ho dokázal zastavit, byl až brankář domácích. Ten ho v malém vápně fauloval a byla nařízena penalta. Tu s přehledem proměnil Radek Zeman. Do konce zápasu se už oba týmy praly s velkým teplem a snažili se zápas co nejlépe dohrát.



Ohlasy k zápasu



FC Zdelov 1963
Daniel Ludvík (hosté): Osobně si myslím, že kdybychom dali šance v prvním poločase, nemuseli jsme v tom druhém dřít na 100%. Za vítězství jsem ale rád, makali jsme po celých 90 minut!



Sestavy


TJ Lokomotiva Borohrádek
J. Hlaváč [-] - J. Duda [-] (53. J. Kněžour [-] ) , K. Pírko [-] (33. D. Malý [-] ) , J. Matějus [-] , M. Moravec [-] - T. Sazima [-] , P. Matějus [-] , P. Karkula [-] (74. R. Sazima [-] ) , J. Bílek [-] - D. Brendl [-] , A. Čermák [-]

FC Zdelov 1963
L. Beránek [-] - P. Truhlář [-] , J. Weisser [-] , D. Marek [-] , M. Merta [-] (46. M. Cvejn [-] ) - T. Novák [-] ( J. Novotný [-] ) , D. Komárek [-] (46. R. Csontos [-] ) , D. Ludvík [-] , R. Zeman [-] - Z. Sehnal [-] ( J. Hrbáč [-] ) , T. Hurdálek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.