4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

1.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice porazily Libáň jasně 4:0.


Branky


0

Takto nám zápas popsal Marek Macák z Hořic: První poločas nám vyšel skvěle, tedy až na koncovku. Soupeře jsme jasně přehrávali a vytvořili si velké množství šancí, ale bohužel jsme vstřelili pouze dvě branky. Druhý poločas byl výrazně horší a jen díky neschopnosti hostujících útočníků nebyly potrestány naše hrubé chyby. Libáň se tak naštěstí nedostala do hry a po třetí brance se již jen dohrávalo. Zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním domácí jednoznačně dominovali a byli lepším týmem a jen díky nepřesné koncovce a několika výborným zákrokům hostujícího gólmana skončil poločas jen 2:0. Druhý poločas naopak domácí polevili a několika nepřesnými přihrávkami dostali hosty do hry a nejen to. Kdyby hosté v této fázi využili některou z tutovek, mohl se zápas vyvíjet zcela jinak. Naštěstí se domácím podařila vstřelit třetí branka a po ní už hosté rezignovali a nakonec dostali ještě čtvrtou branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli domácí 2:0.

Hned v první minutě zahrávají hosté trestný kop, ale střela míří mimo. V třetí minutě se mohly Hořice poprvé radovat. Přesný roh Šedivého skončil na zadní tyči, kde stál volný Vávra, ale hlavou bohužel minul odkrytou branku. Ve čtvrté minutě posílá Antoš přesný pas za obranu na Ernsta, ale po zpracování do běhu míč odskočil a v souboji před brankou byl pak hostující brankář rychlejší. V šesté minutě byla vidět pěkná kombinace na levé straně. Trejbal si narazil míč s Vávrou, ale zamířil vedle. O minutu později posunul Timkovič míč na Vávru, ten nahrává před bránu na Ernsta, ale míč trefuje pouze na dlouhou nohu, a tak z toho byla pouze střela nad branku. V 11. minutě mohl jít sám na gólmana Timkovič, ale i tentokrát gólman včas vyběhnul. O minutu později se po přihrávce Timkoviče dostal ke střele Ernst, ale míč netrefil přesně. V 13. minutě jde Šedivý zcela sám z levé strany na gólmana. Jeho oblouček ale gólman vystihl a míč vyrazil na roh. V 20. minutě nahrává do vápna Timkovič, Ernst míří z první k tyči, ale gólman skvělým zákrokem opět míč vyrazil. V 21. minutě jde sám na gólmana Antoš, ale i jeho pokus k přední tyči brankář vystihl. A tak se Hořice dočkaly až ve 23. minutě. Podařilo se jim rychle vykombinovat z jejich obrany, Antoš poté posunul míč na Vávru, který šel z pravé strany sám na gólmana a tentokrát už byl v zakončení přesný 1:0. V 26. minutě pokouší hosté štěstí střelou z dálky, ale ta končí pouze v náruči domácího brankaře. V 28. minutě si nabíhal na dobrý centr Vávra, ale hostující obrana stihla včas odvrátit na roh. V 30. minutě centruje do vápna Šedivý, ale Antoš míří pouze do gólmana. V 32. minutě zahrává R. Machek trestný kop do vápna, tam se míč odráží k několika hráčům, Ernst jej dává zpět na vápno na nabíhajícího Stuchlíka a ten z první angličanem zvyšuje na 2:0. Poslední zajímavá akce prvního poločasu nastala v 43. minutě. Vávra posunul míč na Šedivého, ten centruje do malého vápna na Timkoviče, ale ten branku netrefil.

Hořice vstřelily další dvě branky a zvítězily 4:0.

Druhý poločas už tak zajímavý nebyl. V 51. minutě postupoval po pravé straně Sláma, ale jeho střela skončila vedle. V 56. minutě domácí zbytečně ztratili míč ve středu hřiště, hosté se dostali do tutové šance, ale zakončení bylo nepřesné. V 59. minutě opět domácí chybují, ale střelu mířící do branky se podařilo hořickým odvrátit na roh. O minutu později mají hosté další šanci, ale i tentokrát netrefují branku. Hosté své šance nevyužili, a tak přišel trest. V 72. minutě přišla akce brácha na bráchu, kdy V. Machek nahrává ve vápně zpět na R. Machka a ten zvyšuje na 3:0. V 80. minutě měl velkou šanci Šedivý, ale gólman jej vytlačil včasným vyběhnutím. V 82. minutě se do šance dostali i hosté, ale ani v tomto případě to nemělo gólový efekt. Tečku za utkáním udělal Antoš, který využil přihrávku Šedivého a stanovil finální skóre zápasu na 4:0. Hodnocení na závěr ze strany Marka Macáka z Hořic: podzim je třeba hodnotit jako velmi úspěšný. 24 bodů jsme po podzimu už hodně dlouho neměli. V tabulce jsme na děleném druhém až čtvrtém místě se ztrátou tří bodů na vedoucí Nemyčeves. Dokonce máme nejvíce vstřelených branek. Negativní je určitě počet obdržených branek, ale s ohledem na počet bodů a pozici v tabulce se to dá odpustit.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek (vedoucí Hořic): Zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme dominovali a byli lepším týmem a jen díky nepřesné koncovce a několika výborným zákrokům hostujícího golmana skončil poločas jen 2:0. Druhý poločas se nám naopak herně nevydařil. Naštěstí hosté nedokázali využít našich nepřesností. Po třetí brance již Libáň rezignovala a těsně před koncem zápasu jsme přidali čtvrtou branku. Podzim jsme tedy zakončili až nečekaně úspěšně a držíme se na dělené druhé až čtvrté příčce s minimálním odstupem za vedoucí Nemyčevsí. Jaro tedy bude v okrese určitě zajímavé.

TJ Sokol Libáň
Bányacski Pavel (trenér Libáně): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


TJ Jiskra Hořice B
J. Tomášek [-] - R. Machek [-] , T. Lacina [-] (67. V. Machek [-] ) , J. Stuchlík [-] , J. Prokůpek [-] (46. M. Sláma [-] ) - J. Trejbal [-] (54. J. Minčák [-] ) , J. Šedivý [-] , J. Antoš [-] , A. Vávra [-] (78. D. Šubr [-] ) - I. Timkovič [-] , M. Ernst [-] (46. T. Hradecký [-] )

TJ Sokol Libáň
A. Skořepa [-] - M. Pankrác [-] , R. Hlavatý [-] , F. Skořepa [-] , C. Cristea [-] , J. Jůza [-] , Z. Pešta [-] , R. Hlavatý [-] , M. Valnoha [-] , C. Cristea [-] (67. M. Valenta [-] ) , R. Mutzer [-]

ŽK: 42. I. Timkovič - 48. Z. Pešta , 67. M. Kalinka .
Hráči zápasu: J. Antoš , R. Machek .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: Materna Zbyněk - VÍCH Patrik, KNĚŽOUREK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.