Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město nejprve vedlo, nakonec si ale body odváží Kosičky.


0

Po velmi napjatém průběhu utkání si vítězství užívají hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nové Město lepší.

 V první půli mělo více ze hry domácí Nové Město. Na svém svatostánku byli opravdu doma a své soupeře ve všech směrech přehrávali. Z množství šancí k jedinému vstřelenému gólu ale žádný nepřidali. První půli tak vyhráli jen 1:0. Hosté byli bezradní, závěrečný hvizd jim tak přišel rozhodně vhod.

Kosičky přeskupily řady a ...

 Do druhé půle udělali hosté několik změn v sestavě. Ne že by vystřídali hráče, ale hráči si pouze povyměňovali posty. Což je nakoplo a od té doby byli vyrovnaným, možná i lepším celkem. Ze začátku poločasu se jim navíc podařilo vyrovnat. Domácí ale zvládli zareagovat a dostali se opět do vedení. Zdálo se ale, že hráči Kosiček nechcou domů odjet s prázdnou a tak se jim nejprve podařilo srovnat a následně šli i do vedení 2:3. Za toho stavu měli možnost domácí otočit stav utkání zase na svou stranu. Pokutový kop ale neproměnili a tak je v závěru Kosičky dorazily brankou na 2:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Kosičky B
Radan Koliáš, hosté: Vyrovnané utkání, ve kterém jsme byli nakonec šťastnějším celkem.



Sestavy


TJ Sokol Nové Město
D. Vlk [-] - R. Matys [-] , J. Stuchlík [-] , D. Pavlas [-] , M. Midloch [-] - V. Krnáč [-] , L. Svoboda [-] , M. Morávek [-] , T. Bambas [-] - P. Vinař [-] (46. M. Kopřiva [-] ) , R. Midloch [-]

TJ Spartak Kosičky B
M. Tomek [-] - J. Pražák [-] , V. Beneš [-] (82. Z. Žarnovský [-] ) , D. Špás [-] , M. Kvaček [-] - L. Volf [-] , M. Donát [-] , D. Vávra [-] , M. Stránský [-] - M. Dašek [-] , R. Koliáš [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.