Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červeněves už má stejně bodů jako Dobřenice.


0

Rozjetá Červeněves ani v tomto kole nezaváhala a dostává se tak na společné první místo.  Z Ohnišťan si odváží výhru 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jasně lepší, ale ...

Domácí byli od začátku utkání jasně lepším celkem. Svého soupeře v podstatě nepustili k míči a zatlačili ho na jeho polovinu. Hosté ale předvedli výborný defenzivní výkon, svého soupeře v podstatě nepustili do vyložené šance. Celý poločas tak "odbránili". V závěru poločasu se jim navíc podařilo uniknout domácí obraně a šli do jednobrankového vedení.

Domácí ještě více přidali.

Branka "do šatny" paradoxně ještě více nabudila domácí tým. Hráči Ohnišťan od první minuty druhý půle přidali na aktivitě a hráči soupeře měli co dělat, aby se jim nezamotala hlava. Domácí ale pálili jednu šancí za druhou a podařila se jim proměnit pouze jedna. O pár minut později šli ale hosté opět po ojedinělé šanci do vedení. Domácím se ale ještě jednou podařilo srovnat stav utkání. Asi patnáct minut před koncem potrestali hosté nepozornost domácího brankáře a šli opět do vedení, tentokrát 2:3. Na toto už domácí nedokázali zareagovat. Hosté naopak v závěru pojistili vítězství gólem na 2:4.



Sestavy


TJ Ohnišťany
M. Šoltys [-] - M. Sehnal [-] , R. Mydlář [-] , J. Novotný [-] , S. Kleňhar [-] (86. A. Jiříček [-] ) - M. Bezvoda [-] , P. Kopáč [-] (70. J. Kmínek [-] ) , F. Matějka [-] , J. Vobořil [-] - V. Vrba [-] , V. Dvořák [-] (66. P. Šoltys [-] )

TJ Sokol Smidary-Červeněves
J. Říha [-] - R. Novák [-] , M. Král [-] , D. Wojcik [-] , J. Sedláček [-] (60. P. Černý [-] ) - M. Malý [-] , J. Gorel [-] , P. Remsa [-] , A. Král [-] (55. T. Vrabec [-] ) - D. Šefara [-] , F. Kmínek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.