Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červeněves po rozpačitém úvodu ovládá domácí střetnutí proti Novému Městu.


0

V prvním poločase diváci od domácích určitě očekávali více. V druhé půli se zvedli a pak už předváděli to, co se od nich očekává.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól.

Hned v podstatě z první vážnější situace se mohli domácí radovat a tak to vypadalo, že budou mít zápas pod kontrolou. Opak byl ale pravdou. Brzká branka je spíše uspala a od té doby měli problém se dostat zpět do hry. Svůj podíl na tom měl i přístup soupeře, který jim hru znechucoval. Hostům se dokonce podařilo šťastným gólem vyrovnat a tak měli domácí ještě větší problém, dostat se do tempa. 

Střídání pomohlo.

Do druhé půle udělali domácí pár změn, jak v rozestavení, tak i střídáním. Od začátku poločasu to bylo znát a začali předvádět to, co se od nich očekává. Dvoumi slepenými góly na přelomu poločasu šli do zaslouženého vedení 3:1. O několik minut později, přidali ještě branku a pak se zápas jen dohrával v poklidném tempu.



Sestavy


TJ Sokol Smidary-Červeněves
J. Říha [-] - J. Fichtner [-] (46. J. Trejbal [-] ) , T. Vrabec [-] , J. Sedláček [-] , A. Král [-] - P. Remsa [-] (81. E. Čapek [-] ) , J. Gorel [-] , J. Michálek [-] , M. Malý [-] - D. Šefara [-] (71. M. Král [-] ) , F. Kmínek [-]

TJ Sokol Nové Město
P. Čihák [-] - P. Honc [-] (54. D. Vlk [-] ) , J. Stuchlík [-] , P. Midloch [-] (75. M. Šťastný [-] ) , M. Midloch [-] - T. Bambas [-] (62. M. Kopřiva [-] ) , M. Morávek [-] , L. Svoboda [-] , V. Krnáč [-] - P. Vinař [-] , R. Midloch [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.