1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

13.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přes vedení v prvním poločase, byli nakonec hosté s remízou spokojeni


Branky


0

Tento zápas se ani jednomu z týmů moc nepovedl. Hosté se v prvním poločase ujali vedení a ve druhém zuby nechty ubránili remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté

V prvních patnácti minutách měli hosté více ze hry, poté byla hra vyrovnaná, ale se spoustou nepřesností na obou stranách. Hra postrádala tempo i náboj a tak jediným osvěžením v prvním poločase byla branka již v 8.minutě, kterou vstřelil hostující Jan Hrabě. Domácím se nedařila kovcovka a tak první poločas prohráli 0:1

Stupňovaný tlak domácích ve druhém poločase stačil pouze na vyrovnání

Domácí vstoupili do druhého poločasu o hodně aktivněji, než v prvním a postupně si získali mírnou převahu. Po deseti minutách hry, se Jeníkovicím podařilo vyrovnat brankou Slámy. Opět se hrál fotbal úrovně čtvrté třídy, ale domácí se více snažili o vítěznou branku. V posledních patnácti minutách se Jeníkovicím konečně podařilo dostat do tempa. Začali Libřicím zle zatápět a vítězný gól visel na vlásku. Libřice se závěrečnému tlaku Jeníkovic ubránily a tak s remízou odjížděly spokojeni. Domácí za výkon ve druhém poločase dva body ztratili.



Ohlasy k zápasu


SK Jeníkovice
Milan Horák - Jeníkovice: Hosté byli v prvním poločase aktivnější a již v 15. minutě se jim podařilo vstřelit branku. Domácí mužstvo po vystřídání ve druhém poločase zlepšilo svůj výkon a v 70. minutě vstřelilo vyrovnávací branku. Obě mužstva měla sice ještě šance na vstřelení branky, ale již se tak nestalo Spravedlivá remíza po vyrovnaném průběhu utkání.

SK Slavia Libřice
Libřice: Byl to zápas asi dvou nejslabších týmů ve čtvrté třídě a podle toho to asi vypadalo. Byl to prostě hrozný zápas, ale s bodem jsme spokojeni.



Sestavy


SK Jeníkovice
.. Čech [-] - P. Holman [-] , S. Korvas [-] , M. Baše [-] , M. Šedina [-] - V. Sláma [-] (80. O. Šmída [-] ) , P. Svoboda [-] (55. J. Hemelík [-] ) , O. Šimůnek [-] , P. Válek [-] - J. Búta [-] (45. P. Pražák [-] ) , J. Podstata [-] (30. P. Látr [-] )

SK Slavia Libřice
J. Šlor [-] - P. Ličman [-] , J. Štrajt [-] , M. Šenk [-] , J. Mildner [-] - B. Niedoba [-] ( D. Štefan [-] ) , P. Adamovič [-] ( J. Daniš [-] ) , D. Volter [-] , L. Souček [-] - L. Vostrovský [-] ( D. Brzek [-] ) , M. Hrabě [-]

Hráči zápasu: .. Čech , P. Látr - J. Šlor .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.