0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

15.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neděliště v Jeníkovicích potvrdily úlohu favorita a vyhrály


Branky


0

Tým z Nedělišť, favorit zápasu, nic neponechal náhodě a od prvních minut byl útočnější, měl více držení míče a podstatně více šancí, což se projevilo na skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení hostů v prvním poločase

Domácí od začátku tahali za kratší konec. Hosté byli aktivnější a měli také častěji míč na kopačkách. V první půlhodině se hosté z Nedělišť pouze zastřelovali, aby pak udeřili ve třech minutách. První branku vstřelili hosté v 32.minutě, aby o tři minutky později přidali druhou. Již v prvním poločase si hosté vytvořili náskok, o který ve druhém poločase určitě nechtěli přijít.

Třetí branka v úvodu druhého poločasu definitivně rozhodla zápas

Tým z Nedělišť vstoupil do druhého poločasu famózně. Hned ve 47.minutě vsítil svou druhou branku v zápase hostující Jelínek. Navýšil tím skóre zápasu na 0:3 a bylo prakticky rozhodnuto. Až do konce druhého poločasu měli hosté převahu, kterou již brankově nevyjádřili. Favorit v tomto zápase vyhrál a udržel se na druhém místě tabulky. Neděliště mají stejný počet bodů, jako první Lokomotiva Hradec Králové. O postupujícím tak asi rozhodne až jejich vzájemný zápas v předposledním kole.



Ohlasy k zápasu



SK Neděliště
Neděliště: Tým z Nedělišť, favorit zápasu, nic neponechal náhodě a od prvních minut byl útočnější, měl více držení míče a podstatně více šancí, což se projevilo na skóre.



Sestavy



SK Neděliště
Z. Kiršbaum [-] - K. Mergl [-] , O. Nosek [-] (46. M. Voňka [-] ) , J. Kořínek [-] , P. Zatloukal [-] - L. Stanner [-] (61. P. Svoboda [-] ) , T. Stanner [-] , V. Hlaváček [-] , R. Voňka [-] - D. Pekáč [-] (66. J. Hubáček [-] ) , J. Jelínek [-] (51. I. Svatoň [-] )

Počet diváků: 45.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.