Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

16.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šok v Nedělištích. S posledním týmem, pouze remíza


Branky


0

Žluté karty:   1:3

 


Tento zápas se domácímu favoritovi vůbec nepovedl. Místo toho, aby se jednalo o navýšení skóre, tak se dokonce domácí tým strachoval, jestli se mu vůbec podaří vyrovnat. I získaný bod je pro domácí Neděliště v boji o postup do třetí třídy velkou ztrátou.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase Probluz dokonale zaskočila domácí Neděliště

Domácí diváci se těšili na další brankové hody v podání jejich týmu. Ovšem, to co se odehrávalo na hřišti, je dokonale zmrazilo a až do konce zápasu nevyšli z údivu. Doposud suverénní Neděliště si nedokázalo poradit s obětavosti hostů. Probluz se dostala do vedení již ve druhé minutě brankou Neumanna. A když v desáté minutě zvýšil hostující Telinger na 0:2, na překvapení bylo zaděláno. Domácí si konečně uvědomili, že zápas se sám nevyhraje, zvýšili svou aktivitu a přimáčkli hosty na jejich polovinu. Domácím se povedlo alespoň vyrovnat brankami Pekáče a Voňky. Jenomže další šok přišel pět minut před koncem prvního poločasu, kdy hosty opět poslal do vedení Velebil. První poločas tak vyšel hostům náramně a vyhráli ho 2:3.

Druhý poločas ve znamení marné snahy domácích o vítězství

Celý druhý poločas domácí tým zkoušel překonat obranu nadšeně hrajících hostí. Postupem přibývajícího času, se na kopačky domácích vkrádala nervozita a jejich akce byli čím dál nepřesnější a zoufalejší. Ale přeci jenom, se patnáct minut před koncem domácím podařilo vyrovnat. Branku vstřelil opět Pekáč a Neděliště měly čtvrt hodinky na to, aby dotáhly zápas k vítěznému konci. Jenomže to se jim nepovedlo a nadšeně hrající Probluz vyválčila absolutně nečekaný první bod v soutěži. Jelikož hradecká Lokomotiva svůj zápas ve Smiřicích zvládla, tak po tomhle utkání ztrácejí Neděliště na první místo dva body. Samozřejmě, v boji o postup není nic ztraceno, ale vypadá to, že opravdu rozhodne vzájemný zápas v příštím kole.



Ohlasy k zápasu


SK Neděliště
Václav Otřísal - Neděliště: Tým Nedělišť, jako jasný favorit, utkání nezvládl a nakonec byl rád alespoň za jeden bod




Sestavy


SK Neděliště
Z. Kiršbaum [-] - K. Mergl [-] , P. Čejka [-] , P. Zatloukal [-] , O. Nosek [-] - T. Stanner [-] , L. Stanner [-] , M. Voňka [-] , R. Voňka [-] - J. Jelínek [-] , D. Pekáč [-]

AFK Probluz B
F. Neumann [-] , J. Telinger [-] - M. Zvelebil [-]

Počet diváků: 35.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.