0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

12.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání rozhodla branka v poslední minutě


Branky


0

Domácí tým byl aktivnější celý zápas, ale na šance se ještě nevyhrává. A tak hostům stačila jedna povedená trefa v poslední minutě utkání, aby obrali Libčany o všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase vyhráli domácí na šance ale žádný gól nepadl

 

Domácí tým začal velice aktivně a během prvních 8.minut si vypracoval čtyři brankové příležitosti, které zlikvidoval výborný brankář hostů Lukáš Novotný. Po čtvrthodince se hra vyrovnala a šance si vytvořili i hosté, ale jejich zakončení bylo žalostné.Oba týmy šli do kabin za bezbrankového stavu.

 

 

 

Ve druhém poločase padli domácí v poslední minutě

Po změně stran a přeskupení řad hostujícího týmu se hrál opět vyrovnaný zápas s větším držením balónu domácího týmu, který si svoji největší tutovku vypracoval v 88.minutě, ale úplně osamocený hráč domácích na malém vápně netrefil ani míč a tak se opět potvrdilo známé fotbalové pravidlo nedáš- dostaneš. O minutu později z rychlého brejku hosté rozhodli Liborem Miškem střelou k levé tyči.



Ohlasy k zápasu


SK Libčany B
Libčany: Hráli jsme dobře. Vytvářeli jsme si i šance, ale naše koncovka je tak mizerná, že jeden gól soupeře stačí na naši prohru.

FC Spartak Kobylice B
Kobylice: S výhrou jsme hodně spokojeni. Určitě jsme dnes nebyli lepším týmem, ale tím šťastnějším.



Sestavy


SK Libčany B
V. Kocián [-] - M. Kroupa [-] , M. Horáček [-] , J. Fejgl [-] , M. Tlučhoř [-] - M. Zahradník [-] , J. Mádlo [-] , J. Zikl [-] , D. Vlasák [-] (46. P. Jedlička [-] ) - T. Novák [-] , J. Adlaf [-]

FC Spartak Kobylice B
L. Novotný [-] - T. Novotný [-] , J. Dařbuján [-] , D. Kuchař [-] (55. T. Němec [-] ) , D. Rašín [-] - J. Herzog [-] , L. Tobišek [-] , D. Nový [-] , L. Říha [-] - D. Šafařík [-] (65. L. Miške [-] ) , R. Hrubeš [-]

Hráči zápasu: V. Kocián - L. Novotný , J. Dařbuján .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.