Žabovřesky doma porazily Chrášťany nejtěsnějším možným rozdílem


Branky


0

V 8. kole přivítaly Žabovřesky na svém hřišti Chrášťany. Hosté se na podzim trápí, v uplynulých pěti zápasech nezískaly ani bod a v tabulce jim patří poslední příčka. Domácí se pohybují v klidném středu tabulky. V posledním zápase si přivezli cenný bod ze hřiště Mokrého, za remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se diváci branky nedočkali

V sobotním odpoledni se za babího léta představily v Žabovřeskách hráči Chrášťan. Ti by v uplynulé sezoně brali nejspíš všemi deseti výsledek z loňského ročníku, když v Žabovřeskách vyhráli 2:1. Jenomže uplynul rok a hosté se nacházejí na chvostu tabulky, bez jediného bodu a jsou zatím výsledkově největším zklamáním aktuálního ročníku. Divákům nebyl v prvním poločase servírován nijak pohledný fotbal. Domácím se moc nedařilo a snaha hostů se tloukla s nepřesností a hlavně střeleckou nemohoucností i v těch nejvyloženějších šancích. I proto svítil o poločase na tabuli skóre nerozhodný stav 0:0.

Tři body pro domácí vystřelil Pokorný

Pokud si diváci během poločasu u klobásky s pivem říkali, že se obrázek hry změní, museli být zklamaní. Zápas nabídl hodně nepřesností. Aktivnější byli hosté, kteří chtěli utnout čekání na bodový zisk. Jenomže ani úniky, kdy chodili sami na branku, kterou hájil zaskakující útočník Horský, nekončili góly. A tak přišel pro hosty trest. V 70. Minutě zahrával z levé strany Formánek standardní situaci, na jeho centr si naběhl Pokorný a hlavou poslal domácí hráče do vedení – 1:0. Tento fotbalový moment, byl nakonec jediným zábleskem v celém utkání. Žabovřesky tak byly v tomto zápase šťastnějším týmem a připsaly si do tabulky tři body. Trápení Chrášťan tak zatím pokračuje a ani na šestý pokus se jim nepodařilo v této sezoně bodovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Jan Hála (hráč): "Tento zápas byl hodně těžký, přijeli k nám Chrášťany, které ještě neuhráli ani bod. Od tohoto týmu nikdy nevím, co očekávat, vždy něčím překvapí. Je to nepříjemný soupeř, takže jsme je nechtěli podcenit. Co jsem slyšel od diváků, tak to moc pohledný zápas nebyl, ale to už je jedno, počítají se body, které na konec berem my."

TJ Sokol Chrášťany
Josef Vomáčka (hráč): "Minimálně na bod jsme měli. Hrál se vyrovnaný a bojovný zápas, v němž jsme si vypracovali více šancí, ale když nedáme gól, tak nemůžeme vyhrát ! Čtyřikrát sami na branku, a bez gólu. Po standardce jsme jeden dostali, a to domácím nakonec stačilo. Musíme zlomit tu střeleckou nemohoucnost, a pak by měly přijít i body."



Počet diváků: 60. Rozhodčí: HORA Karel - ŠTANDA Rudolf (N), BOHÁČ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.