Úsilné doma jednoznačně přehrálo hosty z Pištína


Branky


0

V 8. kole přijeli do Voselna hosté z Pištína. Domácí hráči patří v této sezoně k dalším dvěma týmům, které ještě neprohráli a proti v posledních kolech trápícímu se Pištínu, chtěli brát tři body. Hosté po povedeném vstupu, kdy ze dvou kol vytěžili maximum, najeli na sérii tří porážek v řadě. A v Úsilném je čekal těžký úkol, pokud chtěli tuto sérii prolomit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup Úsilného, režíroval hattrickem Sláma

Domácí tým po loňské nováčkovské sezoně, kdy skončil na skvělém 3. místě, potvrzuje, že i letos se s ním musí počítat do bojů o přední příčky. Soutěží zatím prochází bez jediné porážky a proti Pištínu, chtěli potvrdit vydařený vstup do sezony. Hosté ovšem měli velkou motivaci, protože poslední tři kola prohráli pokaždé o jediný gól. Jenomže to by museli zahájit zápas úplně jiným stylem. Už ve druhé minutě rozjel svoji show Tomáš Sláma, když poslal domácí do vedení.

 

Domácí kanonýr byl úvodních dvaceti minut, při střelecké chuti a již ve 24. minutě kompletoval čistý hattrick, když pokaždé proškolil hostující obranu a střelami k tyči nedal brankář Žákovi sebemenší šanci zasáhnout. Vedení 3:0 dodalo klid na domácí kopačky. Pištín se snažil poločasový výsledek korigovat, ale pozorná obrana v čele s brankářem Novákem jim to v ani jednom případě nedovolila. Na druhé straně, zase předvedl domácí Čada, že uklidit míč do odkryté branky z malého vápna je někdy těžší úkol, než se na první pohled zdá. Gólovou tečku za prvním poločasem udělal František Leština, který nevídanou pumelicí div neprotrhl síť za brankářem Žákem. Poločasový výsledek 4:0 tak dával najevo, že druhý poločas se půjde odehrát spíše z povinnosti.

Pištín dohrával v oslabení, toho využil Švec

Obraz hry napovídal stavu na světelné tabuli. Domácí hráli uvolněně a vytvářeli si další šance. Jak snadno se do nich dostávali, tak ještě s větší lehkostí je zahazovali. Po hodině hry navíc hosté dohrávali o deseti, když byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Trávníček. Domácí této výhody využili v 78. minutě, když se prezentovali pohlednou akcí, kterou vyšperkovali přihrávkou na málem vápně na kopačky Švece, který nemohl netrefit – 5:0. Více se na hřišti v Úsilném, již neodehrálo a tak se domácí, díky zisku tří bodů posunuli v tabulce na druhé místo. Pištín se naopak dál propadá tabulkou a přetěžký úkol budou mít svěřenci trenéra Huleho v dalším kole, kdy přivítají na domácím hřišti vedoucí Loko ČB B.



Ohlasy k zápasu


Úsilné
Robert Novák (hráč): "Dnešní zápas s Pištínem jsme rozhodli prakticky během prvního poločasu. Do 25. minuty to byla ona man show Tomáše Slámy, který procházel obranou hostí, jako nůž máslem a zaznamenal čistý hattrick. Čtvrtý políček do šatny přidal náš letitý spoluhráč František Leština, který se trefil nevídanou pumelicí. Druhá půle se tak dohrávala spíše z povinnosti. Padla v ní jen jedna branka a na svědomí ji měl Švec. Zápas se nám povedl, bereme tři body a dál si jedeme to svoje a bomby k tyči."




Počet diváků: 52. Rozhodčí: STACH Josef - FÜRST Luděk (N), VRBA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.