Tímto způsobem zápasy vyhrávat nebudeme, řekl po remíze zklamaný Tengl


Branky


0

V 9. kole přivítal na svém hřišti Borek souseda v tabulce ze Žabovřesk. Oba týmy měly v tabulce shodně 11 bodů. Minulé kolo vyšlo lépe hostům, kteří doma porazili Chrášťany. Naopak Borek ztratil vedení 2:0 na hřišti Dívčic a nakonec si odvezl bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas vyzněl lépe pro domácí

Domácí Borek věděl, že ho nečeká žádný lehký soupeř. Už jen z posledního výsledku soupeře to dokazovalo, že to bude zajímavý zápas. Žabovřesky začaly aktivněji, napadly soupeře a hrozily svými kontry. Až po dvaceti minutách se osmělil domácí. Při sérii několika rohů nejdříve hlavičkoval Tengl, ale jen do připravených rukavic brankáře Mádla. Následně odcentroval Frank, neobsazený Tengl sklepl míč na osamoceného Krupku a ten otevřel skóre zápasu – 1:0. Domácí převzali iniciativu a valili na Žaby jeden útok za druhým, ale ani střela Franka nebo únik Koloucha na brankáře Mádla, brankou neskončil. Hosté před poločasem zahrozili centrem ze strany a hlavičkou těsně vedle branky domácího Korbela. Poločasové skóre, tak vyznělo lépe pro domácí Borek.

Hosté dokázali srovnat a v závěru sahali i po výhře

Do druhého poločasu opět vstoupili lépe hosté. Po jednom ze závarů před domácím brankou, už zvedali ruce nad hlavu, ale Korbel míč chytil včas. Domácí se snažili kombinovat a po jedné akci se jim podařilo vykombinovat, až k zakončení Hanzla, který se ocitl sám před Mádlem. V zakončení, ale zklamal. A tak přišel trest. Hanzl ztratil míč před soupeřovým vápnem, hostující Lapeš našel dlouhou přihrávkou Horského, který zatáhl míč do vápna a zpětnou přihrávkou oslovil k zakončení Pokorného, který neměl problém uklidit míč do sítě – 1:1. Borku však zbývalo, ještě hodně času na zvrácení zápasu. Bohužel na místo jednoduché kombinaci, volili těžké varianty kombinace a do hry se třeba vůbec nedostal nejlepší střelec domácích Tengl. V závěru zápasu mohli hosté strhnout vedení na svou stranu. Rychlý brejk a následný centr do vápna, propadl mezi rukama brankáře Korbela a hostující hráč vstřelil gól. Po pár vteřinách však rozhodčí Zevl odpískal ofsajd a branku k velké nelibosti hostí, neuznal. Ve vyrovnaném a bojovném zápase, si tak oba týmy body rozdělily. 



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Tomáš Tengl (hráč): "Věděli jsme, že nás čeká tvrdý zápas a bohužel se to potvrdilo. Nedokázali jsme se s tím poprat. Soupeř nás přehrál, jak v bojovnosti, tak v nasazení. Můžeme být nakonec rádi za bod. Asi jsme si mysleli, že se soupeř porazí sám. Místo, abychom rozhodli zápas dvěma nebo třemi góly, hrajeme každý sám na sebe a takhle prostě vyhrávat nebudeme. Věřím, že v Lipí to prolomíme a odvezeme si tři body."

TJ Sokol Žabovřesky
Jan Hála (hráč): "Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř, ale prohrát jsme určitě nejeli. Borek má své kvality, mají pár dobrých kluků, kteří nám dělali celkem problémy, ale myslím, že jsme se s tím poprali statečně. Zápas proběhl celkem v klidu, až na konci kdy jsme v 89 minutě dali gól, který rozhodčí uznal a najednou zvedl praporek domácí pomezní a gól najednou neplatil. Dost nás to naštvalo, ale s rozhodnutím rozhodčího jsme nic udělat nemohli, je to škoda hodně nás to mrzí, ale i bod je dobrý, nemusel být taky ani jeden."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZEVL Karel - PETERKA Josef (N), ŠTANDA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.