Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

10.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pištín navázal na povedený výkon z minulého týdne a Mokré vyřídil pěti góly


Branky


7. K. Kozák , 19. M. Kučera , 38. M. Koklar , 73. M. Koklar , 89. K. Kozák - 32. D. Hrádek , 51. D. Hrádek , 88. M. Tyl
0

Domácí hráči minulý týden zaskočili favorita soutěže z Lokomotivy CB B a na body pomýšleli i proti Mokrému. Hostům se totiž v posledních kolech nedaří. Po skvělém úvodu kdy získali 9 bodů a nastříleli 22 branek se jejich podzimní bodový sběr zadrhl a v dalších čtyřech zápasech získali jen dva body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pištín byl v zakončení velmi efektivní

Začátek zápasu byl o něco lepší domácí tým a už v 7. minutě dokázal Koklar udržet míč před bránícími hráči, poté našel nabíhajícího Kozáka a ten poslal domácí do vedení 1:0. Po obdržené brance hostující tým přidal na aktivitě a začal Pištínské obraně dělat problémy. Ve středu hřiště si velmi dobře počínal hostující Dvořák, kterého domácí většinou zastavovali až za cenu faulů. Z následných standardních situací míč většinou hledal střelce Hrádka, který se několikrát dostal k hlavičce, ale bez gólového efektu.

 

Jak se hlavičkuje, ukázal v 19. minutě domácí Kučera, kdy mu od rohového praporku posadil míč na hlavu  Koňarík a brankář Alexa byl bez šance 2:0. Hosté se dál tlačili před domácí branku a v 32. minutě z další standartky už Hrádek hlavou snížil na 2:1. Poté měl ještě jednu šanci opět Hrádek, ale padající míč poslal z malého vápna  nad domácí branku. Opět platilo známé pravidlo nedáš - dostaneš. Ve 38. minutě domácí podnikli rychlý útok, Kubeša si na pravé straně odstavil tělem obránce a nahrál před prázdnou bránu Koklarovi, pro kterého už nebyl problém poslat míč do branky 3:1.  Za tohoto stavu i rozhodčí odpískal konec první půle.

Koklar zlobil hostující obranu, zápas zakončil s bilancí 2+2

 Druhý poločas domácí trochu zaspali. V 51. utekl po pravé straně hostující Štumbauer, doslova se probil přes tři bránící hráče a pak našel na malém vápně Hrádka a ten snížil na rozdíl jediné branky 3:2. Po obdržené brance se domácí Pištín opět probudil k větší aktivitě a hrál se vyrovnaný fotbal, většinou ve středu hřiště. V 73. minutě vystihl hostující rozehrávku domácí Grill, ustál souboj s protihráčem a dlouhým míčem našel nabíhajícího Koklara, který zkušeně přehodil vyběhnutého Alexu a vrátil Pištínu znovu dvoubrankové vedení.

 

Hosté se snažili s výsledkem ještě něco udělata to se jim povedlo v 88. minutě. Dlouhý míč za obranu minul domácí Šíma a  hostující Tyl postupoval sám na brankáře Žáka a snížil na 4:3. Hosté vycítili šanci na vyrovnání a hned po rozehrání se vrhly do útoku. Bohužel pro ně si nepohlídali domácího Koklara, na kterého šel míč po rozehrání, ten ho zatáhl po levé straně do vápna a přihrál Kozákovi, pro kterého nebyl velký problém poslat míč kolem brankáře Alexy do sítě – 5:3. Zbytek zápasu se již dohrál v klidu. Domácí si tak připisují tři body do tabulky a hosté si budou muset na nějaký ten bod počkat do dalšího zápasu, kdy doma hostí velmi těžkého soupeře Loko B.



Ohlasy k zápasu


FC Praktic Pištín
Václav Vávra (hráč): "Po minulém kole jsme chtěli navázat na dobrý výkon a připsat si do tabulky konečně už tři body. Začátek zápasu nám docela vyšel a vedli jsme 2:0. Velké problémy nám dělal vepředu Hrádek a ve středu hřiště Dvořák, který táhnul většinu akcí Mokrého. Opět jsme si nepochopitelně nepohlídali začátek druhé půle a nechali si dát gól na 3:2. Naštěstí měl svůj den útočník Koklar, který dva góly dal a na dva nahrál. Musíme se soustředit na lepší obranu jako proti Loko B a bude to dobrý. "




Sestavy


FC Praktic Pištín
Z. Žák [-] - R. Grill [-] , F. Petráš [-] , V. Šíma [-] , J. Marhoun [-] , T. Trávníček [-] - K. Kozák [-] , L. Koňarík [-] , V. Vávra [-] , M. Kučera [-] - M. Koklar [-] -

TJ Mokré
N. Alexa [-] - R. Rottner [-] , J. Návara [-] , Č. Alexa [-] , L. Tancer [-] - P. Štumbauer [-] , P. Dvořák [-] , R. Beneda [-] , M. Tyl [-] - P. Houska [-] , D. Hrádek [-] -

Počet diváků: 45. Rozhodčí: JINDRLE Karel - MARHOUN Jiří (N), VLÁŠEK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.