Rudolfov potvrdil roli favorita na hřišti Nových Hodějovic


Branky


0

Ve druhém kole přivítali hráči Nových Hodějovic, tým z Rudolfova. Domácí chtěli napravit debakl ze hřiště v Trhových Svinech, kde podlehli domácímu výberu 7:0. Jenomže v prvním zápase před domácími diváky, je nečekal žádný snadný protivník. Rudolfov B po sestupu z Okresu začal sezonu velmi dobře a doma si poradil s loňským třetím týmem tabulky Ledenicemi B jednoznačně 5:1. A na tři body si dělali hosté zálusk i na půdě Nových Hodějovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudolfov od úvodních minut diktoval tempo hry

Pokud chtěli Nové Hodějovice rychle zapomenout na minulý zápas, pak vkročili do zápasu s Rudolfovem tím nejhorším možným způsobem a na hřišti zažívali malé dejavu. Už ve 3. minutě se po kombinaci hostí dostal ke střele Pouzar, jeho střelu dokázal brankář Hřib vyrazit, ale následná dorážka Pflegera mířila přesně k tyči a hosté vedli 0:1. Po deseti minutách hry se uvolnil na pravé straně Pfleger, který si to namířil nejkratší cestou k brance a domácí hráč ho zastavil ve vápně, jen za cenu faulu. Pokutového kopu se ujal František Pouzar a bezpečně proměnil – 0:2.

 

Rudolfov diktoval tempo hry a domácí hráče nepouštěl do vážnější šance. Ve 30. minutě napřáhl ze třiceti metrů ke střele hostující Kroufek, ale Hřib výborným zákrokem vytáhl střelu na rohový kop. Kroufek byl při střelecké chuti a o chvilku později to zkoušel znovu z dálky, ale ani tentokrát na brankáře Hřiba nevyzrál a následná dorážka šla mimo tři tyče. To hosty zamrzelo těsně před odchodem do kabin, když střelou do šibenice nedal hostujícímu brankáři Brůhovi nejmenší šanci Beneda – 1:2. To bylo z prvního poločasu vše.

Od většího přídělu zachránil domácí hráče brankář Hřib

Gól do šatny mohl být pro domácí hráče před vstupem do druhého poločasu výhodou, ale hned v jeho úvodu šli hosté opět do dvoubrankového trháku. Nejprve Žoček zakončil pohlednou kombinační akci střelou, kterou Hřib kryl. Následný odražený míč se dostal k nohám Machovce, který umístěnou střelou zvýšil na 1:3. V 53. minutě Pfleger přeloboval brankáře Hřiba, ale míč skončil na tyči. Následná dorážka Keřky skončila vedle. O minutku později se k dalekonosnému pokusu odhodlal Pouzar, ale jeho utěšenou střelu Hřib vyrazil na roh.

 

Hosté byli lepším týmem a vytvářeli si šance, jenomže v úvodních kolech se jim nedaří proměňovat, ani polovina vytvořených šancí. Zápas tak zakončili, další střelecké pokusy agilního Kroufka. Nejprve jeho střelu zblokoval jeden z domácích obránců a o chvilku později si další zákrok připsal brankář Hřib.



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Jakub Šíma (hráč): "Místo toho abychom se po výprasku z minulého týdne chytli za nos a šáhli si do svědomí, tak jsme na první domácí zápas dali dohromady horko těžko 11 lidí. Hosté byli aktivnějším týmem a už v úvodu se ujali dvoubrankového vedení. Do přestávky jsme sice snížili, ale do druhé půle jsme kvůli zranění nastoupili v 10 lidech. Pár výpadů do soupeřovy obrany jsme podnikli, ale více ze hry měl samozřejmě soupeř. Musím říci, že od dalšího debaklu nás zachránilo jak nepřesné zakončování soupeře, tak výkon našeho brankáře Martina Hřiba."

SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér): "Měli jsme obavu ze soupeře, protože minulé kolo utrpěli debakl na venkovním hřišti a nevěděli jsme, v jaké nastoupí sestavě. My jsme měli problém se sestavou, máme větší marodku a někteří hráči jsou na dovolené, ale i tak jsme poskládali dobrou sestavu. Vyšel nám vstup do zápasu. Nejprve jsme po kombinační akci šli hned v úvodu do vedení a o chvilku později jsme přidali druhou branku z penalty. Měli jsme více ze hry, ale gól jsme nepřidali. Naopak po taktickém nedohraní souboje před naší brankou jsme před odchodem do kabin inkasovali. Vstup do druhé půle nám vyšel na jedničku a po minutě hry jsme znovu vedli o dvě branky. Pak jsme neproměnili další šance, ale výsledek zápasu to neovlivnilo a dovedli jsme zápas k vítězství. Po dvou odehraných kolech zatím vidím, velký výkonnostní rozdíl mezi Okresem a III. třídou."



Počet diváků: 38. Rozhodčí: STACH Josef - NĚMEČEK Lukáš (N), DVOŘÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.