Lišov B doma nestačil na Rudolfov B


Branky


0

V neděli se odehrál ve Štěpánovicích souboj dvou týmů, které v tabulce dělilo jen skóre. Domácí Lišov B hostil soupeře z Rudolfova. Lišov B ztratil minulý týden první body na hřišti Černého Dubu, kde si připsalo rovnou i první porážku. To hosté dokázali vybojovat cenné tři body na hřišti Trhových Svinů B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Lišov B/Štěpánovice
Petr Kosař (hráč): "Z různých důvodů jsme se museli vypořádat s absencí několika hráčů. Po úvodním oťukávání, soupeř dvakrát udeřil po našich dvou hrubých chybách. Poté měl ještě dvě šance, ale to bylo za celý zápas z jejich strany vše. Náš tým měl více ze hry, dostávali jsme se i do šancí, ale po hříchu jsme využili jen jednu v závěru zápasu. Měli jsme rukou zápas vyrovnat nebo i otočit, ale bohužel se nám nedařilo v zakončení. Teď nás čeká týden volna, tak se snad dáme dohromady a navážeme na úvodní tři vítězná kola."

SK Rudolfov B
Petr Krýdl (trenér): "Povedl se nám vstup do zápasu, kdy jsme díky dvěma slepeným gólům šli do vedení. Do konce poločasu jsme mohli vedení navýšit, ale bohužel v koncovce se nám nevedlo. Druhý poločas nám tolik nevycházela finální fáze směrem dopředu. Domácí po naší hrubce dokázali snížit a nadechli se k závěrečnému náporu. Tomu jsme naštěstí stejně, jako před týdnem ve Svinech odolali a odvezli si cenné tři body. Opět musím pochválit celý tým za odmakaný zápas."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: JINDRLE Karel - BOROVKA Jaroslav (N), LINHART Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.