4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hodějovice si připsaly první body, odnesla to Vrábče


Branky


35. T. Carda , 52. T. Carda , 68. D. Lojka , 70. J. Šíma - 61. M. Halmich
0

V 7. kole III. třídy skupiny B se v Nových Hodějovicích představil soupeř z Vrábče. Domácím se v soutěži doposud vůbec nedaří, když nezískali ani bod. Hosté na tom byli o trošku lépe, když získali tři body za výhru v minulém kole doma proti Ledenicím B. Souboj týmů ze spodku tabulky sliboval zajímavou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým poslal do vedení Carda

V zápase Nových Hodějovic s Vrábčí se hrálo o 6 bodů. V případě úspěchu Hodějovic, by se domácí dotáhli na svého soupeře, v opačném případě by Vrábče mohla odskočit na šest bodů a domácí by rázem zůstali přikováni na posledním místě. Začátek zápasu byl oboustranně rozpačitý. Sem tam sice byla k vidění zakončení na obou stranách, ale nic co by zvedalo diváky ze sedadel. Důležitým momentem se tak ukázalo střídání na domácí straně, když se na plac dostal Tomáš Carda.

 

K zapsání do střelecké listiny mu stačily pouhé dvě minuty. Hodějovice předvedly pěknou akci středem hřiště, na vápně se míč dostal k Herdovi, který jej posunul k právě střídajícímu Cardovi a ten se v zakončení nemýlil – 1:0. Vrábče mohlo odpovědět, ještě před odchodem do kabin, ale střela z přímého volného kopu orazítkovala spojnici domácí branky. Poločas tak vyzněl lépe pro Nové Hodějovice.

Hodějovice si nenechaly vzít první výhru v sezoně

Druhý poločas začali daleko lépe domácí a po sedmi minutách hry šli do dvoubrankového vedení. Carda dostal přihrávku do vápna, zasekl si míč na střed hřiště a střelou na zadní tyč překonal podruhé v zápase brankáře hostí Fleischmana – 2:0. Vrábče dokázala odpovědět po hodině hry, když míč propadl domácí obranou, až k nohám Halmicha a ten nezaváhal – 2:1. Hosté ve snaze vyrovnat otevřeli zadní vrátka a to byla voda na domácí mlýn.

 

Ti podnikali do otevřené obrany rychlé protiútoku a sedm minut od inkasované branky, šli znovu do dvoubrankového trháku. Lojka dostal míč do běhu, píchnul si míč kolem brankáře a zakončením do odkryté branky zvýšil na 3:1. Za další dvě minuty pláchl na pravé straně Šíma a zakončením na zadní tyč zvýšil na 4:1. Hodějovice mohly přidat i další branky, ale v zakončení už se jim nevedlo. I tak dovedli zápas k důležité výhře a v tabulce se bodově dotáhli na svého soupeře.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Jakub Fodora (hráč): "Do zápasu s Vrábčí jsme šli s odhodláním konečně vymazat nulu z našeho bodového konta, vždyť ani hosté neměli o moc bodů více. Začátek byl nervózní, kombinace se nedařily ani na jedné straně. Postupem času jsme začali mít nějaké drobné náznaky šancí, stejně tak i soupeř. Klíčovým momentem bylo vpuštění Tomáše Cardy na hřiště. Hned po dvou minutách vstřelil úvodní gól. Soupeř kontroval nádherně zahraným přímým kopem do spojnice břevna a tyče. Skóre se ale již neměnilo. Troufám si říct, že druhý poločas už byl v naší režii. Carda přidal svůj druhý gól. Poté sice soupeř snížil, když míč propadl naší obranou, ale od té doby jsme podnikali rychlé útoky do obrany hostí. Agilní byli především Šíma s Herdou. Třetí gól přidal nestárnoucí Lojka (mohl jich dát víc) a poslední gól, již čtvrtý v sezóně, Šíma. Chtěl bych ještě upozornit na lakotu Cardy, který v obavě z toho, aby nemusel platit pokutu do kasy, raději ze svých dobrých pozic nahrával místo, aby vsítil hattrick. Doufám, že na tento zápas navážeme a přidáme třeba zase nějaký ten bod na naše chudé konto."




Sestavy


FC Nové Hodějovice
M. Hřib [-] - - L. Herda [-] , M. Jáchym [-] , J. Fodora [-] , J. Šíma [-] - D. Lojka [-] - J. Schaffelhofer [-] , J. Dvořák [-] , L. Kolář [-] , M. Bárek [-] , M. Rudolf [-]

TJ Vrábče
J. Fleischmann [-] - L. Koclíř [-] , T. Knytl [-] , M. Šerý [-] , D. Seethaler [-] , K. Bašta [-] , R. Lučanský [-] , M. Halmich [-] , M. Seethaler [-] , Š. Ohrazda [-] , M. Hejbal [-]

Hráči zápasu: L. Herda , T. Carda .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hučík Marek - SAIKO Oldřich (N), OHRAZDA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.