M. Rosa 22.
K. Starý 46.
J. Mráz 52. (p.)
J. Mráz 82. (p.)
4:3
(1:1)
15. L. Lebeda
71. I. Hrazánek
85. J. Miko (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

14.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zajímavá přestřelka a velké drama přineslo utkání na Nebahovském vršku


Branky


22. M. Rosa , 46. K. Starý , 52. J. Mráz (p.) , 82. J. Mráz (p.) - 15. L. Lebeda , 71. I. Hrazánek , 85. J. Miko (p.)
0

Domácí i hosté hrají na jaře dobře a oba soupeři se potkali se solidní formou. V tomto zajímavém utkání to oba celky potvrdily a k vidění bylo sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané skóre odpovídalo průběhu poločasu, to ještě oba soupeři dost zahodili

Domácí nastoupili s odhodláním vyhrát a hosté si přijeli pro bod. Od začátku se hrál atraktivní fotbal, kde jako by přišel zabezpečený předkrm před otevřeným druhým chodem. Nebahovští i hosté hráli aktivně a ze všech pozic se snažili o góly. Po čtvhodině se hosté dokonce ujali vedení Lebedou a byl to gól po utěšené kombinaci. Domácí se nepoložili a stále pokračovali ve své hře. Po jednom z rychlých protiútoků se dočkali celek Nebahov, když ve 22. minutě srovnal Matyáš Rosa. Fotbal od této chvíle gradoval a obránci i oba gólmani Šrámek i Jan Petráň se vyznamenali. Poločas tak skončil nerozhodným výsledkem.

V druhém poločase to byl celek domácích, který se utrhl, ale Borováci nenechali nic náhodě a v závěru zadělali na obrovské drama

Do druhé půle domácí vlétli jak uragán a hned z prvního útoku ve 46. minutě si berou vedení zpět, když se trefil Starý. Hosté, se nepoložili a přidali na důrazu. Domácím otevřený fotbal vyhovoval a hlavně udeřili v koncovce. Hosté opět ukázali, že dokáži netrefit i z jasných příležitostí a domácí se dostali do trháku, když v 52. minutě se prosadil Jiří Mráz a Nebahovští vedli o dva góly. Hosty ani to nepoložilo a dřeli stále dál. To, že se dřina vyplácí, ukázali Borovoladtští v samotném závěru, když v 71. minutě se dostali na dostřel zásluhou Hrazánka. Kontaktní branka hosty nabudila a fotbal gradoval. Hrál se pěkný fotbal, který se divákům líbil. Domácí tleskali v 82. minutě, když na rozdíl dvou branek posunul skóre z pokutového kopu Jiří Mráz, který se tak trefil podruhé. Hraničáři ale nenechali nic náhodě a stále hráli aktivně a opět se dokázali přiblížit na rozdíl gólu, když se v 85. minutě prosadil Jan Miko. Drama vrcholilo. V závěru utkání bylo ještě několik šancí na obou stranách ve kterém domácí nakonec tři body vydřeli. Byl to výborný zápas, který se líbil a oběma soupeřům patří velký dík i obdiv za výkon, který podali.



Ohlasy k zápasu



TJ Hraničář Borová Lada
Ladislav Miko, kapitán hostí: Nebahovy se nás od začátku snažily kombinačně přehrávat, ale nedařilo sem jim, a tak po chybě brankáře jsme šli do vedení. Domácí nás ještě více přitlačili a po zásluze vyrovnali. Druhý poločas než jsme se rozkoukali už to bylo 3:1 Po gólu jsme maličko zabrali, ale srovnat už se nám nepodařilo.



Sestavy


FK BI STAV Nebahovy
M. Šrámek [-] - J. Štrobl [-] , L. Cinádr [-] , P. Pešek [-] , K. Starý [-] - D. Rosa [-] , R. Černý [-] , J. Mráz [-] , F. Špán [-] - M. Rosa [-] , R. Medřický [-]

TJ Hraničář Borová Lada
J. Petráň [-] - L. Lebeda [-] , M. Smatana [-] , M. Dvořák [-] , J. Miko [-] , P. Juřík [-] , M. Rypl [-] , L. Miko [-] , M. Horejš [-] , V. Hovorka [-] , M. Vokurka [-]

ŽK: 50. L. Cinádr , 86. J. Mráz - 52. M. Vokurka , 62. V. Hovorka , 85. M. Horejš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sýkora Pavol - CINÁDR Jiří (N), MIKO Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.