2:1
(1:1)
25. L. Burda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

14.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Celek zpod Mářského vrchu má na jaře formu, o které přesvědčil i rezervu lhenických peckářů


Branky


13. Š. Luks , 62. M. Sýs - 25. L. Burda
0

Celek SK Svatá Maří Magdaléna má famózní jaro a přesvědčil se o tom i lhenický tým. Mářskému celku se daří a daří se i střelci Miroslavu Sýsovi, který se i v tomto utkání prosadil. Lheničtí přijeli se značně kombinovanou sestavou a tři hráči hodinu před startem zápasu odehráli celé utkání za lhenické "A" mužstvo. 

 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas se líbil a Mářští své diváky baví pěknou hrou i fotbalem

Lhenický tým pokračuje v nevýrazných výkonech a hazarduje se svou pozicí na druhém místě. Domácí jsou doma silní a kontaktní fotbal jim svědčí. Hosté se na jaře herně hledají, za to domácí jsou v pohodě. V bojovném poločase o tom peckáře přesvědčili. Mářští šli již ve 13. minutě do vedení Luksem a měli převahu. Hosté se dlouho srovnávali s kontaktní hrou a snažili se vyrovnat. Vyrovnání přišlo ve 25. minutě Burdou. Do konce poločasu měl každý celek několik šancí, ale gólmani i obránci byli proti.

Druhý poločas nabídl podobný styl prvního. Hosté věděli, že M.Sýs je nebezpečný, ale on se i v tomto zápase prosadil a rozhodl o třech bodech pro domácí

Začátek druhého poločasu byl zpožděn, jelikož se gólman hostí při posledním zákroku zranil o brankovou konstrukci (otřes mozku, rozseklá hlava) a musela pro něho přijet záchranná služba. Do branky tak musel náhradní golman Trnka.

Kontaktní boj pokračoval. Mářští dřeli a z každé pozice se snažili strhnout vítězství na svou stranu. Druhý poločas byl ze strany hostí herně horší než první, domácí hráli stále svou hru, která jim vyhovovala a hostím dělala problémy, ale vypracovali si více gólových šancí, které ovšem nevyužili.

 

Utkání nakonec rozhodl svým zkratem hostující gólman, který nesmyslně vyběhl až autové čáře. Ve snaze chytit míč ho přihrál protihráči M. Sýsovi, který již velice snadno a lacino  vstřelil gól do prázdné branky.

 

 

Děkujeme za informace k zápasu Vladislavu Burdovi!



Sestavy


SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - T. Rod [-] , D. Chvál [-] , P. Sýs [-] - M. Skalický [-] , T. Hubáček [-] , S. Skalický [-] , V. Topka [-] , F. Topka [-] - V. Levanský [-] , M. Sýs [-] -

SK Lhenice B
R. Suchý [-] - - Z. Šnajdr [-] , J. Gregora [-] , P. Šíma [-] , P. Prokop [-] , J. Krotký [-] , L. Burda [-] , P. Borovka [-] , J. Grill [-] , J. Růžička [-] , J. Exner [-]

ŽK: 88. D. Chvál - 37. P. Starý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - CHVÁL Vlastimil (N), LITVAN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.