1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

11.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kravaře doma nedokázaly podržet body


Branky


0

Lokotka si vezla slušnou formu z posledních zápasů. To domácím se konečně začínají vracet marodi a jejich hra jde nahoru. Dnes si ale hosté přivezli lepší mušku a o branku vítězí...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas byl za nic neřešícího stavu

V první půli hosté na domácí vyloženě vlétli a pořádně jim začali zatápět, ale tento nápor se po deseti minutách vypařil a hra se relativně vyrovnala. Přeci jen, Lokotka má z posledních zápasů formu jako hrom, takže domácí se obávali zcela oprávněně. Nakonec si domácí dokázali vytvořit několik šancí, které ovšem nedopadli jinak, než nijak. To platí i o hostech. Ke konci byli domácí možná o trochu aktivnější. Poločas tedy bez branek za stavu 0:0.

Lokotka to dotáhla do zdárného konce

Ve druhé půli se hostům vykartoval hráč Starý Jan a domácí byli na koni, protože měli o jednoho hráče v poli navíc. Paradoxně jim to ale moc nepomohlo, protože první branku si připsali hosté, zásluhou Míry Horáčka. Ten se trefil ve 49. minutě, což popravdě bylo ještě dříve, než Starý opouštěl plochu. Poté ale domácí vyrovnali zásluhou Novotného, který využil chyby hostující obrany a srovnal stav utkání. Jenže nakonec se za hosty trefil Lebduška Petr a rozhodl o třech bodech pro hostující mužstvo, které tak potvrzuje svou formu. Stav tedy ve výsledku 1:2.



Ohlasy k zápasu


FK Lokomotiva Kravaře u České Lípy
Michal Uhlíř (hráč Kravař): Lokotka nás nepřekvapila, čekali jsme že budou silní. Jsou v tabulce jinde, než my a dnes to bylo hodně znát. Za nás vypíchnu jen Kaňovského a to opět. Byl za nás zase nejlepším na hřišti.




Sestavy


FK Lokomotiva Kravaře u České Lípy
M. Řehák [-] - P. Šena [-] - M. Koutný [-] (49. L. Novotný [-] ) , K. Maršík [-] - - D. Šubrt [-] , M. Kaňovský [-] , J. Koutný [-] , J. Ledl [-] , M. Končel [-] , D. Gallo [-] , A. Kubišta [-]

TJ Lokomotiva Česká Lípa
J. Podešva [-] - O. Pospíšil [-] (82. D. Kosťun [-] ) , P. Lebduška [-] , J. Lupšák [-] , V. Česenek [-] , J. France [-] , M. Horáček [-] , J. Starý [-] , J. Beneš [-] , K. Kutloch [-] , R. Lupoměský [-] (76. V. Volejník [-] )

ŽK: 86. P. Šena - 34. R. Lupoměský , 45. J. Beneš , 55. J. Starý , 70. V. Česenek , 70. K. Kutloch . ČK: 56. J. Starý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Poppr Zbyněk - FOLK Miroslav, MENGR Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.