Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Královéhradecký | Trutnov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečekanou ztrátu odčinila Libeč na jedničku


0

Libeč se poprvé představila na domácí půdě a chtěla odčinit nečekanou porážku ze hřiště posledního Rokytníku. Libotov naopak nemohl nic ztratit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libeč šla hned v úvodu utkní do vedení a rychle dokázala přidat i druhou branku. I když byla lepším týmem, Libotov dokázal do přestávky srovnat. Po přestávce jakoby se domácí zapoměli v kabině a deset minut je Libotov přehrával. Pak však přišel třetí gól v síti hostů a bylo po zápase. 

Zbytečné drama

Za chladného počasí se proti sobě na solidně připraveném trávníku postavily týmy, jejichž podzimní měření sil skončilo výhrou Libče 2:0. I tentokrát se utkání odehrávalo v režii domácích a brzké vedení zajistil Libči veterán Záleský. Krátce na to přidal druhou branku aktivní Ullrich a zdálo se, že utkání bude mít jednoznačný průběh. Šance přibývaly ale Libeč zahazovala jednu za druhou a přišel trest. Chybu v domácí defenzivě potrestal Martin Kočí a Libotov byl zpět v zápase. Libeč však pokračovala v aktivní hře a do větších šancí hosty neputila. 

Třetí branka zlomila hostující odpor

Libečští fotbalisté jakoby zapoměli, že jsou už na hřišti a tak úvod druhého dějství ovládl Libotov. Ale zhruba od 55. minuty, kdy střídající Jón přidal třetí branku, převzali otěže zápasu domácí fotbalisté a utkání se stalo jednoznačnou záležitostí. Brzy přidal svou druhou a celkově čtvrtou branku utkání Miloš Jón, když byl jako první u dorážky po přímém kopu Ullricha. Ten se výrazně podepsal i pod pátou branku, když se parádně uvolnil na pravé straně a naservíroval míč Linhartovi. Ten už měl jednoduchou práci. Šestý gól musel potěšit oko fotbalového fanouška. Míč po trase Meisner, Ullrich, Polák doputoval k Linhartovi. Ten si ve vápně počínal mazácky a upravil na konečných 6:1 pro domácí. 



Sestavy


TJ Jiskra Libeč
J. Mahrla [-] - R. Macela [-] , M. Odl [-] , D. Mišovič [-] , M. Vondrák [-] - T. Meisner [-] , V. Špaček [-] , M. Záleský [-] , J. Linhart [-] - M. Ullrich [-] , M. Jón [-]


Místo: Fotbalový stadion Libeč. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.