1:7
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

18.kolo, Královéhradecký | Trutnov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr uštědřil domácím debakl


Branky


0

Zachraňující se Lampertice přivítaly na svém hřišti vedoucí Svobodu a rozdíl byl vidět na první pohled. Tomu také odpovídá výsledek 1:7.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celkem osm branek, z toho však sedm v domácí síti. To museli zkousnout fanoušci domácích. Celkem jasná záležitost se však dala očekávat v souboji těchto týmů z opačných pólů tabulky. Skóre mohlo být ještě vyšší, ale hosté v závěru zápasu pálili jednu šanci za druhou. 

Rozhodnuto bylo už v poločase

Svobodu nasměroval ke třem bodům již v páté minutě záložník Beneš. Když brzy přidali hosté branky na 0:2 respektive 0:3 tak bylo rozhodnuto. Domáci sice korigovali ze sporného pokutového kopu, ovšem odpověď Svobody na sebe nenechala dlouho čekat a bylo to 1:4. Tento výsledek svítil na ukazatel

Druhá půle v duchu exibice

O třech bodech bylo rozhodnuto už o přestávce. Otázkou tak zůstával konečný výsledek, respektive kolik branek ještě skončí v síti domácích. Celkový počet se nakonec zastavil na čísle 7! Dále už jen pokračovala exibiční hra hostů a festival neproměněných šancí. Lampertice se tak znovu přiblížily sestupu, naopak Svoboda jde nadále za postupem mezi okresní elitu.



Sestavy


TJ Jiskra Lampertice
M. Karásek [-] , M. Vondrák [-]

SK MFC Svoboda
P. Beneš [-] , M. Stehlík [-] - J. Karlík [-]

Místo: Fotbalové hřiště Lampertice. Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.