4:7
(1:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Trutnov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody v Lampru


Branky


0

To, že se vedoucí Třemešná takhle nadře na půdě sestupujících Lampertic asi jen tak někdo nečekal. Výsledná přestřelka však hovoří za vše. Hostům pomohl především pětigólový střelec M. Jákl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Že lídr soutěže obrží na půdě Lampertic, které mají nejhorší skóre v celé soutěži 4 branky asi nikdo nečekal. O to zajímavější utkání však diváci v Lamperticích mohli sledovat.

Vypadalo to na jednoznačnou záležitost

První dějství patřilo jednoznačně lídrovi z Bílé Třemešné. Hosté byli favoritem a na hřišti to rychle ukázali. Brzké vedení a následný druhý gól o tom měli domácí rychle přesvědčit. Už v prvím dějství začal úřadovat nakonec pětigólový střelec M. Jákl. Domácí sice dokázali snížit, aleTřemešná velmi rychle odpověděla třetí a následně i čtvrtou brankou a v poklidu kráčela pro pohodlné vítězství.

Bojovnost alespoň zmírnila porážku

1:4 svítilo a ukazateli při úvodním hvizdu druhého dějství. Lampr se však otřepal, neměl již co ztratit a dokázal se do utkání místy vracet i když Třemešná v případě potřeby zabrala a znovu si vracela svůj náskok. Když padl gól na 2:4, přišla odpověď Třemešné na 2:5 a takto to pokračovalo. Diváci se alespoň nenudili, ale Bílá Třemešná je v současné době nejlepším týmem ve III. třídě a Lamperticím to znovu dokázala. Konečné skóre 4:7 je více než výmluvné.



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Bílá Třemešná B
Jeden z hráčů B. Třemešné: Utkání jsme kontrolovali a je škoda, že jsme si nechali dát 4 branky. Ale další tři body jsou doma a to je důležité. Smeknout musíme také před výkonem kanonýra M. Jákla.



Sestavy


TJ Jiskra Lampertice
.. Sadílek [-]

TJ SOKOL Bílá Třemešná B
J. Jákl [-] - M. Jákl [-]

Místo: Lampertice. Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.