3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Trutnov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další porážka Kalenského béčka


Branky


0

Kalneská rezerva se v jarní části velice trápí a potvrdila to i na půdě Svobody, která ještě bojuje o postupové příčky. Výsledek tak není žádným překvapením.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svoboda potřebovala nutně zvítězit, aby si udržela postupové naděje do posledního kola. Kalenská rezerva neměla tvořit výraznější překážku a to se také potvrdilo. Jistá výhra 3:0 tak drží Svobodu stále ve hře.

Pálení šancí ukončila povedená střela Svatoše

Utkání začalo podle očekávání. Na solidně připraveném hřišti domácí Svoboda kombinovala a Kalenskou rezervu pouštěla do šancí jen zřídka. Domácí však pálili jednu šanci za druhou. Ujala se až střela Patrika Svatoše z poza velkého vápna. Za dalších pár minut byl faulovaný domácí kanonýr Karlík a přesto, že penalty zpravidla proměňuje právě on, k míči se postavil velice motivovaný Boček. Ten však selhal, do kabin se však přesto odcházelo za příznivějšího stavu pro domácí.

Díky mizerné koncovce domácích byl stav pouze 3:0

Druhý poločas začal znovu tlakem domácího celku, kterému stále vázla koncovka. Po jedné z ojedinělých šancí hostů se na vlastním vápně dostal k míči Beneš, který poslal do šance Karlíka. Nejlepší kanonýr soutěže však nedokázal brankáře Kalné překonat. Ten však míč nešťastně rozehrál přímo na nohu Patrika Svatoše a ten jej dokázal s přehledem přehodit a vstřelil tak svůj druhý gól v utkání. Mizérie v koncovce poté nadále pokračovala. V závěru ještě přenechal místo Karlík Celbovi. Šestnáctiletý hráč převtěil tento krátký start v debutovou branku v dospělém fotbale. Rána pod břevno stála za to a dala výsledku konečnou podobu.



Ohlasy k zápasu


SK MFC Svoboda
Petr Beneš: Trápí nás mizérii v koncovce, ale dnes jsme to naštěstí zvládli.




Sestavy


SK MFC Svoboda
T. Matějka [-] - D. Klucho [-] , V. Štelzer [-] , D. Klucho [-] , Š. Vlček [-] - P. Beneš [-] , M. Stehlík [-] , J. Kosina [-] , J. Kostadinov [-] - J. Karlík [-] , P. Svatoš [-]


Místo: Svoboda nad Úpou. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.