2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 14:30

16.kolo, Divize C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Živanice zaslouženě přehrály Kutnou Horu


Branky


36. M. Ujec , 83. T. Kakrda
0

Favorizovaní domácí potvrdili papírové předpoklady. Na vstřelené branky se ale hodně nadřeli 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácího týmu vedla "pouze" k jednogólovému vedení

Domácí hned od úvodního hvizdu naplňovali roli favorita a Kutnohorské zatlačili. Kdyby bylo po dvaceti minutách hry rozhodnuto, nikdo by se nemohl divit. Veliká herní převaha však nebyla brankově vyjádřena, i když dobrých příležitostí na změnu stavu měly Živanice dostatek. Už v páté minutě nedokázal dopravit míč do odkryté branky po závaru v pokutovém území Ujec. Další možnosti nevyužili Petrus, který zblízka zakončoval hlavou nad a Gorol, jenž nasměroval trestný kop k tyči, kde ale skvěle zakročil gólman Malý. Sérii příležitostí dokreslovala i akce, kdy Herzán posunul míč na nabíhajícího Petruse, ale jeho jedovatá rána z hranice vápna se jen otřela o břevno branky soupeře. O chvíli později zazvonila branková konstrukce podruhé. To když střílel Ujec, jehož pokus se ale pro změnu s pomocí břevna odrazil zpět do hry! Ve 24. minutě přišla červená karta pro Kutnou Horu. Vocel totiž viděl druhý žlutý kartónek a předčasně putoval do sprch. Obraz hry se v prvním dějství stále neměnil, hrálo se takřka výhradně na polovině hostů, přičemž domácím se nedařilo vstřelit kýženou vedoucí branku. To platilo až do pětatřicáté minuty, kdy domácí poslal do vedení Ujec, jenž se prosadil díky dorážce v malém pokutovém území – 1:0!

Střídající Kakrda přidal pojistku vítězství

Druhé dějství nabídlo podobný obraz hry jako první. Domácí měli výraznou převahu a snažili se svůj náskok zvýraznit. To se ale dlouho nedařilo. V 59. minutě Gorol přesně centroval do pokutového území, míč si našel Ujec, ale jeho pokus hlavou mířil těsně nad branku. V 68. minutě hosty již potřetí v zápase zachránilo břevno. Tentokrát po zakončení Petruse. Pojistku tříbodového vítězství dal domácímu týmu až střídající Kakrda, který po dvou minutách svého pobytu na hřišti zvýšil po rohovém kopu hlavou na konečných 2:0! Živanice zvítězily zcela zaslouženě a poskočily na druhé místo tabulky.     



Ohlasy k zápasu



Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: „První gól jsme dostali po propadnutí ve středu pole, když už jsme byli o deseti. Nejen tedy, že nás trápí zranění, ale ještě po dvou žlutých kartách viděl červenou Vocel. Do té doby měli domácí platonický tlak. Vytvořili si sice dvě šance, ale ty jsme přečkali. Hra se začala trochu vyrovnávat, ale pak jsme udělali chybu a šli do deseti. Poté už jsme jen bránili přijatelný výsledek a čekali na nějakou standardní situaci. Druhý gól jsme dostali ve druhém poločase, a to zřejmě kvůli pravidlu tří minut. Za celý zápas jsme měli jednu pološanci, kdy se uvolnil Piskač a křížnou přihrávkou našel Černého, který jen těsně minul. Jinak jsme celý zápas bránili, obzvlášť když jsme byli v deseti. Domácí měli míč více na noze, ale jejich tlak byl spíše platonický. Nevedl k velkým šancím, kromě dvou břeven po standardních situacích. Výsledek mohl být lepší a za lepší konstelace mohl zápas skončit 0:0. Na druhou stranu to mohlo být i 5:0, takže ve finále je výsledek přijatelný a díky výkonu povzbudivý, protože si hráči sáhli na dno a plnili všechny pokyny. Bohužel ale body nemáme."



Sestavy


TJ Sokol Živanice
O. Volšík [-] - M. Ferčák [-] , M. Buriánek [-] (85. P. Motyčka [-] ) , D. Norek [-] (89. O. Novotný [-] ) , J. Sůra [-] - L. Polák [-] , J. Janecký [-] (66. M. Hundák [-] ) , R. Gorol [-] , O. Herzán [-] - D. Petrus [-] , M. Ujec [-] (80. T. Kakrda [-] )

Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - O. Černý [-] , L. Šindelář [-] (46. J. Kulhánek [-] ) , R. Hačka [-] , V. Piskač [-] , B. Franc [-] , R. Vocel [-] , D. Cimr [-] (64. R. Šesták [-] ) , M. Frejlach [-] , T. Skokan [-] , V. Semrád [-]

ŽK: 65. L. Polák , 87. T. Kakrda - 13. R. Vocel , 74. J. Kulhánek . ČK: 25. R. Vocel .
Počet diváků: 172. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - MILNER Michal, ŠIMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.