Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

22.kolo, Divize C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

10.0

Jídlo

10.0

Hrací plocha

8.0

Zázemí

7.0

FOTO: Turnov přišel o body z Kolína kvůli vlastnímu gólu


Branky


32. A. Čapek , 74. V. Tvrdý (vl.) - 23. M. Petrlák
0

Do Kolína v neděli dorazil tým Turnova. Kolínští před zápasem tušili, že to nebude lehké utkání, podle slov trenéra Havrdy to byl dokonce nejfotbalovější tým, proti kterému modrobílí hráli. Kolín i přes problémy v koncovce zvítězil 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kolínští měli dobrý vstup do utkání, ale ve vyložených šancích selhali. Přesto se Turnov dostal ve 23. minutě do vedení. Nedorozumění Nešpora s Ptáčkem vystihl hostující Petrlák a otevřel skóre. Kolínští moc dlouho nezaháleli - ve 32. minutě se ujal míče Adam Čapek a nekompromisní střelou pod břevno srovnal stav na 1:1.

 

Ve druhém poločase se hosté spíše stáhli a chtěli z Kolína odvézt alespoň bod. kolínští ale byli proti, na svého soupeře z Turnova tlačili víc a víc. Odměnou za odvedenou práci byla v 74. minutě branka, kterou si ale do sítě poslal Tvrdý. Hráči Kolína si ve zbytku zápasu vytvořili ještě šance, bohužel pojistku už nepřidali.

 

Autor: Tomáš Šulc (FK Kolín)



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Kolín
Jaroslav Havrda (trenér): "Věděli jsme, že nás nečeká jednoduché utkání, protože Turnov několikrát ukázal svoji kvalitu. Určitý moje sympatie má v tom, že za každé situace hraje stejně. Je to jeden z nejfotbalovějších týmů, s kterým jsme se utkali. A svoji kvalitu předvedl i u nás." "Nám se povedl vstup do utkání, bohužel ze dvou obrovských šancí jsme ani jednou neskórovali. Naopak hosté udeřili z ničeho. Zahrávali jsme malou domů, čehož využil jejich hráč a díky tomu se dostali do vedení. Nám chyběl klid v koncovce. Pak se nám po krásné akci podařilo vyrovnat. Ve druhé půli se hosté zatáhli a hráli na remízu. My do nich pořád bušili. Odměnou pro nás byl druhý gól. Jenom škoda, že jsme nepřidali pojistku, protože závěr byl trošku hektický. Klukům musím poděkovat, ukázali charakter."




Sestavy


SK Sparta Kolín
J. Ptáček [-] - P. Němeček [-] (85. M. Volavka [-] ) , M. Vácha [-] (74. M. Puk [-] ) , P. Šourek [-] , A. Čapek [-] , R. Biško [-] , O. Puk [-] , L. Seifert [-] (61. P. Jindřich [-] ) , J. Štoček [-] (89. P. Zdeňka [-] ) , D. Brunclík [-] , D. Nešpor [-]

FK Turnov
M. Hyka [-] - J. Kordík [-] , J. Šimek [-] , D. Novotný [-] , V. Tvrdý [-] - J. Dlouhý [-] (69. D. Šulc [-] ) , T. Beníšek [-] , A. Benek [-] - - M. Petrlák [-] , T. Cigánek [-] (74. Š. Havel [-] ) , M. Horák [-]

ŽK: 77. M. Puk , 83. P. Jindřich , 90. D. Brunclík - 34. V. Tvrdý , 59. J. Šimek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Hodek Jakub - LANGMAJER Lukáš, CIHLÁŘ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.