0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2017 15:30

15.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč se rozešla se Studencem bez branek


Branky


0

Ve šlágru kola se Stařeči diváci branky nedočkali, což uvítali hlavně fanoušci Rokytnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Spravedlivá dělba bodů v zápase, který moc krásy nepřinesl. Byl to zápas plný osobních soubojů, nakopávaných míčů, málo kombinačních akcí a nedůrazné střelby i zakončení. Přestože si domácí po celý zápas udržovali mírnou převahu, soupeře se jim nedařilo přehrávat a šance, které si přece jen vytvořili nedůrazně zakončovali.

Ani druhá půle branku nepřinesla

I soupeř měl své příležitosti, ale ani on si při nich nepočínal lépe. V krásném počasí a za pěkné návštěvy domácí  zdaleka nepředvedli to co by určitě chtěli hrát, chyběl především lepší pohyb – nabídka, přesnost i zpracování míče. Pouze nakopávané míče rozhodně není to co by chtěli a měli hrát. Navíc to plně vyhovovalo soupeři, který byl v osobních soubojích důraznější a většinou je vyhrával. A také proto skončil zápas bez branek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
Prokop František, trenér: Nikdo z hráčů nepřekročil svůj průměr, pochvalu zaslouží snad jen brankář Obůrka, který neudělal žádnou chybu a mladý Strouha na kraji obrany.

TJ Sokol Studenec
Čonka Josef, trenér: Na tak poslepovanou sestavu dobrý výsledek. Spokojenost.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Pislcajk [-] , R. Ježek [-] , M. Bříza [-] , O. Dvořák [-] (46. S. Jahoda [-] ) , J. Zejda [-] (75. J. Dolníček [-] ) , M. Kaňka [-] , F. Strouha [-] , M. Vodička [-] , M. Vodička [-] , L. Lauš [-]

TJ Sokol Studenec
L. Pěnčík [-] - F. Hájek [-] , V. Kučerňák [-] , T. Nejedlý [-] - M. Mrňa [-] , M. Nováček [-] , P. Rousek [-] , O. Vrba [-] - J. Holoubek [-] - K. Mrňa [-] , J. Čonka [-]

ŽK: 89. M. Kaňka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MITÁŠ Milan - ŠTOLPA Ondřej, KLEIN Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.