3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov si zpravil chuť proti Hornímu Újezdu


Branky


8. L. Rygl , 32. R. Hruška , 51. L. Rygl
0

Fotbalisté Chlístova si po minulé vysoké prohře zpravili náladu proti Hornímu Újezdu výhrou 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí získali dvougólové vedení

Do zápasu vstoupili domácí velice dobře a hned od první minuty začali diktovat tempo a obraz hry. Dobře  kombinovali a usadili se na soupeřově polovině, čehož využili hned v osmé minutě, kdy jejich barvy poslal do vedení střelou pod golmanem Lukáš Rygl -1:0. Tato branka je ještě více nakopla a v průběhu dalších dvaceti minut si vypracovali několik slibných brankových příležitostí. V jejich zakončení, zejména, když šli v několika případech do přečíslení tyto situace řešili zbrkle, nebo složitěji než bylo třeba. Soupeř hrozil pouze z ojedinělých protiútoků, kdy však jedna jejich šance zaváněla vyrovnáním, ale tuto bravurním zákrokem zlikvidoval Michal ježek v domácí brance, kdy konečky prstů vytáhl finální přihrávku a zabránil tak soupeři skórovat do prázdné branky. V probíhající dvaatřicáté minutě převzal na hranici pokutového území přihrávku Roman Hruška, posunul si míč do vápna a s ledovým klidem kolem golmana zvýšil na 2:0. V poslední desetiminutovce prvního poločasu domácí hru kontrolovali se zaměřením neinkasovat kontaktní branku. Což se jim podařilo a do kabin šli s dvoubrankovým vedením.

Domácí pojistili výhru třetím gólem

Druhý poločas se odehrával ve stejném duchu jako první. Byli to domácí, kdo držel otěže a diktoval tempo hry. Od první minuty  se opět nastěhovali na soupeřovu polovinu a vytvořili si několik slibných brankových příležitostí. V probíhající jednapadesáté minutě se k míči dostal Lukáš Rygl, který svojí druhou brankou v utkání zvýšil již na 3:0 a dostal domácí tým do absolutní pohody. Začali ještě více kombinovat a vytvářeli si jednu šanci za druhou. I když zůstaly tyto šance již bez využití, tak  divákům předvedli  svým výkonem atraktivní a oku lahodící utkání. Hosté i ve druhém poločase hrozili pouze z ojedinělých brejkových příležitostí. Pokud se již do šance dostali, tak tyto s přehledem likvidoval bezchybný Michal Ježek v domácí brance.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Za předvedený výkon je třeba pochválit naše mužstvo jako celek. Všichni hráči podali velice solidní výkon, není však možně žádného hráče vyzdvihnou za nadstandardní výkon. Musím však pochválit i soupeře. I když se mu herně nedařilo a celé utkání prakticky tahal za kratší konec, tak utkání odehrál ve velice slušném pojetí, bez zbytečných faulů a kouskování hry.  Vzhledem k průběhu utkání je zisk tří bodů pro naše barvy zasloužený.

TJ Sokol Horní Újezd
Durda Radek, hráč: Domácí dnes zvítězili díky svému důrazu v osobních soubojích, to nám dělalo velké problemy. Myslím že zlom nastal druhou brankou domácích, která podle mého názoru padla z ofsajdu, kterého si rozhodčí Ošmera asi nevšiml. Každopádně domácí vyhráli zaslouženě, protože my jsme nebyli za celý zápas schopni vytvořit gólovou šanci.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Ježek [-] - J. Pokorný [-] , Z. Nováček [-] , J. Uhlíř [-] , L. Hrbáček [-] - M. Vídenský [-] (79. L. Smolík [-] ) , M. Svoboda [-] (86. Z. Šaman [-] ) , M. Patočka [-] (72. M. Kuchařík [-] ) , M. Rygl [-] - L. Rygl [-] (65. T. Kuchařík [-] ) , R. Hruška [-] -

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Novotný [-] , M. Veselý [-] , M. Čermák [-] , M. Zvěřina [-] (85. M. Veselý [-] ) , M. Ošmera [-] (66. J. Pelán [-] ) , R. Durda [-] , J. Kučera [-] , M. Řezáč [-] , M. Václavek [-] , P. Míča [-]

ŽK: 48. M. Řezáč , 62. R. Durda .
Hráči zápasu: M. Ježek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - OŠMERA František, TORMOVÁ Vlasta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.