0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 15:00

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola skončil ve Výčapech bez branek


Branky


0

Zápas Výčapů proti Blatnici skončil bezgólovou remízou, která znamená pro oba týmy bodovou ztrátu v boji o postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Domácí Výčapy přivítaly Blatnici a oba týmy potřebovaly nutně vyhrát. Proto se velice oba celky soustředily na obranu. Přesto byli domácí nebezpečnějším týmem, ale v důležitých momentech podržel hosty Jiří Holík. První poločas tak žádnou branku nepřinesl.

Ani druhá půle branku nepřinesla

Ve druhé půli osmdesát přítomných diváků opět marně čekalo na úvodní branku, a také se jí už do konce zápasu nedočkali. Tento výsledek oba týmy oddálil od postupových míst a umožnil Rokytnici a Starči k možná rozhodujícímu trháku.



Ohlasy k zápasu



SK Blatnice
Trnka Jiří, trenér: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a dvě tutové šance jsme opět neproměnili. Vedení se mohli ujmout také domácí ale v brance nás podržel brankář. Hrál se dle mého názoru pohledný fotbal, kdy o vítězství mohl rozhodnout jediný gól. V druhé půli měli tlak domácí a nastřelili břevno. Vyrovnaný zápas skončil asi spravedlivě remízou. Hráčem utkání byl brankář Holík Jiří. Udržel čisté konto a v důležitých momentech podržel svůj tým.



Sestavy


Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - M. Semerád [-] (46. M. Semerád [-] ) , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , R. Macek [-] (46. L. Loucký [-] ) , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-] , D. Matoušek [-] (71. N. Kuchera [-] ) , L. Kašpárek [-] (59. T. Matoušek [-] ) , O. Pánek [-] , L. Jeleček [-]

SK Blatnice
J. Holík [-] - M. Šabatka [-] , J. Šimek [-] , M. Trnka [-] , L. Tomšíček [-] , L. Šplíchal [-] (78. R. Dušek [-] ) , M. Sova [-] (88. J. Trnka [-] ) , M. Svoboda [-] , M. Doležal [-] (46. T. Cech [-] ) , M. Foltýn [-] , D. Lojka [-]

ŽK: 37. R. Macek , 66. J. Dolák .
Hráči zápasu: L. Krátký - J. Holík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - VRZAL Vlastimil, MILOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.