7:2
(2:0)
64. M. Kerndl (p.)
70. P. Horký (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník doma roli favorita splnil


Branky


11. R. Šťáva , 31. V. Krotký , 48. J. Jonáš , 59. A. Kisela (p.) , 67. J. Jonáš , 78. A. Kisela , 88. J. Jonáš - 64. M. Kerndl (p.) , 70. P. Horký (p.)
0

Souboj nováčků této sezóny skončil podle očekávání lépe pro domácí Lipník

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili oslabenému soupeři dva góly

Domácí nastoupili v plné síle, což se nedalo říct o hostech, kterým do plného počtu hráčů na hřišti chyběli dva lidé. Tato značná nevýhoda se poprvé projevila v 11. minutě, kdy skóre zápasu otevřel Rudolf Šťáva. V následujících minutách však domácí polevili a vypadalo to, jako by se pořádně nesnažili. Stříleli sice na branku, ale byly to střely nepřesné a občas i zbytečné. V tomto čase dokázali i hosté zaútočit, ale většina těchto útoků byla ukončena již v zárodku. Ve 31. minutě přidal druhý gól Vladimír Krotký. Po této brance už se v prvním poločase nic zajímavého nestalo. Domácí se stále snažili dostat do střelecké pozice, ale v důsledku nepřesných přihrávek si tolik příležitostí nevytvořili.

V druhé půli viděli diváci sedm branek

Na začátku druhého poločasu bylo znát, že se domácí snaží trochu více. Už ve 48. minutě se trefil Jan Jonáš a zvýšil tak nepřekvapivý náskok domácích na 3:0. Další gól padl o jedenáct minut později po odpískání pokutového kopu. K penaltě přistoupil Aleš Kisela a dostal balón do sítě. Poté domácí opět vypadali, jako by vypadávali ze svého předchozího tempa. V 64. minutě se hosté dostali až do šestnáctky domácích a byl pro ně odpískán pokutový kop. Penaltu proměnil Michal Kerndl. Za další tři minuty se však stav vrátil do rozdílu čtyř branek, když se trefil opět Jan Jonáš. Po dalších třech minutách se hosté opět dostali skoro k brance domácích a opět byla odpískána penalta. Tentokrát ji proměnil Petr Horký. Domácí začali tlačit a v 78. minutě zvýšil Aleš Kisela počet gólů domácích na 6. Poslední gól padl v 88. minutě, kdy se nádhernou hlavičkou trefil Jan Jonáš tak, že to brankář hostů nedokázal vychytat. Utkání tak skončilo 7:2 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Hosté nastoupili jen v devíti lidech a my bohužel zápas odehráli v tréninkovém tempu. Dnes není co hodnotit. Jediné pozitivum je, že si zahráli čtyři dorostenci.

TJ Mohelno
Hort Karel, vedoucí: Odjeli jsme do Lipníku v devíti lidech. Kluci bojovali a zápas nezabalili. Výsledek byl možná až moc krutý.



Sestavy


Hajduk Lipník
M. Skoumal [-] (76. O. Urban [-] ) - T. Pokorný [-] , T. Brabenec [-] , R. Šťáva [-] (73. P. Pokorný [-] ) , M. Tretera [-] (72. J. Fňukal [-] ) , J. Jonáš [-] , R. Fišer [-] (69. L. Žák [-] ) , A. Kisela [-] , A. Matoušek [-] , V. Krotký [-] , A. Rohony [-]

TJ Mohelno
F. Staněk [-] - M. Kerndl [-] , P. Horký [-] , M. Kopeček [-] , P. Šanda [-] , P. Šanda [-] , T. Jeřábek [-] , T. Vostal [-] , V. Ležák [-]

ŽK: 35. M. Tretera , 39. T. Brabenec , 70. V. Krotký - 72. M. Kopeček .
Hráči zápasu: J. Jonáš - F. Staněk .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUBA Lukáš - KALÁŠEK Martin, RENÁT Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.