3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výčapy porazili doma Chlístov


Branky


0

Výčapům se podařilo otočit výsledek utkání proti Chlístovu a upevnili si pozice na špici tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali do přestávky vyrovnat

Domácí vstoupili do zápasu aktivněji, ale postupně hosté vyrovnali hru a v 19.min. využil Roman Hruška chybu domácí obrany a vsítil vedoucí branku -0:1. Další šance hosté v průběhu prvního poločasu, který jsme hráli po větru, nevyužili, čehož mohli jen litovat, protože těsně před koncem prvního poločasu, kdy už jsme se asi viděli v kabině, prošel domácí hráč až před Jaroslava Belvončíka a střelou k tyčce vyrovnal na 1:1.

Výčapy nakonec dokázaly vyhrát

Do druhého poločasu nastoupili domácí s větrem v zádech a ve 48.minutě se ocitl domácí hráč tváří v tvář Belvončíkovi, který ho ale perfektním zákrokem vychytal. Pravidlo nedáš-dostaneš mohl uplatnit o 3.min. později Jakub Pokorný, který však stejnou příležitostí pohrdl a střelu nasměroval vedle branky. Domácí si poté vytvářeli vyložené příležitosti ke vstřelení branky, ale Jaroslav Belvončík šance likvidoval nebo šly střely mimo tyče. V 62.min. musel pro zranění střídat Zbyněk Nováček a domácí se druhé branky dočkali v 67.minutě po špatném výkopu od hostující branky. V 72.min. se zranil Roman Hruška a o 11.min.později vsítily Výčapy třetí branku po sporném trestném kopu a hlavičce neobsazeného Kafky.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Mrzet nás může jednak velké množství neproměněných šancí a také zranění dvou hráčů základní sestavy.



Sestavy


Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - M. Semerád [-] (81. J. Kopeček [-] ) , L. Kašpárek [-] , O. Pánek [-] , D. Matoušek [-] , M. Semerád [-] , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , T. Matoušek [-] (76. L. Loucký [-] ) , V. Nikrmajer [-] , J. Dolák [-]

SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - J. Uhlíř [-] , L. Hrbáček [-] , Z. Nováček [-] - M. Svoboda [-] , L. Smolík [-] (62. T. Kuchařík [-] ) , J. Pokorný [-] , M. Rygl [-] , M. Vídenský [-] , D. Brestovský [-] - R. Hruška [-] (72. M. Granát [-] ) -

ŽK: 31. M. Semerád , 51. T. Matoušek - 69. T. Kuchařík .
Hráči zápasu: V. Nikrmajer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - PAVELEC Vojtěch, KOPEČEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.