Úsilné znovu nadělilo Dívčicím šest branek


Branky


0

Zdálo se, že po prvním poločase mají hráči Dívčic nakročeno k povedené odvetě za podzimní debakl 0:6. Jenomže vedení hostům 2:1 vydrželo hostům, jen do 52. minuty pak nastartoval Voselno k obratu dvěma rychlými góly Tomáš Sláma a Dívčice nakonec opět inkasovaly půl tucet branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dívčice byly lepší a po zásluze šly do vedení

Na hřiště do Úsilného přijeli hráči Dívčic. Hosté si o víkendu připsali tři body po domácí výhře nad Pištínem a do Voselna přijeli s jasným cílem, odčinit podzimní debakl 0:6. Domácí tým měl naopak volno, protože v Žabovřeskách jim nedovolil odehrát zápas nezpůsobilý terén. 

 

Od úvodních minut se hrála vyrovnaná partie. Bylo vidět, že se potkaly dva týmy z horní poloviny tabulky a hrál se vcelku koukatelný fotbal. Po čtvrt hodině hry se mohli radovat domácí, když se střelecky prosadil Čada 1:0.

 

Jenomže úvodní branka jakoby ukolébala domácí hráče a Dívčice se rovzpomněly proč vlastně přijely do Úsilného. Začali být aktivnější a o čtyři minuty pozděi vyrovnal Strnad na 1:1. Domácím se nedařilo a hosté měli více ze hry. Minutu před odchodem do šaten se pak prosadil nejlepší hráč hostí Hezoučký a poločasové skóre tak vyznělo zaslouženě pro hosty v poměru 1:2.

Úsilné rozpoutalo tornádo ve druhém poločase a pěti góly otočilo vývoj zápasu

Těžko říct, co se dělo o poločasové přestávce v šatnách obou týmů. Na hřišti panovalo v druhém dějství jen jedno družstvo a tím byli domácí hráči. V 52. minutě se nejprve postaral Sláma o vyrovanání a o další tři minuty později se ten samí hráč trefil podruhé v zápase a domácí vedli 3:2. 

 

Hráčů z Voselna bylo najednou plné hřiště a Dívčice nevěděly co a jak mají hrát. Po hodině hry se prosadil podruhé v zápase Jakub Čada a Úsilné vedlo o dvě branky. Hosté nebyli schopni reagovat a ve druhém poločase se nedostali do vážnější šance, kterou by ohrozili brankář Nováka a zdramatizovali průběh zápasu.

 

Naopak domácí hráči byli nadále při chuti a v 74. minutě zvyšoval Viktora už na 5:2. Poslední slovo v zápase pak měl kanonýr domácího týmu Tomáš Sláma, který zkompletoval hattrick a hostům šestou brankou v jejich síti oživil vzpomínky na podzimní vystoupení, ve kterém rovněž inkasovaly Dívčice šest branek. 



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): "Začátek utkání byl vcelku vyrovnaný, ale jako první jsme inkasovaly my. O chvilku později jsme vyrovanali a před poločasem se dostali dokonce do vedení. Druhý poločas utkání už byl absolutně v režii domácích, kterým jsme to svým nedisciplinovaným a laxním výkonem hodně usnadnili. Musíme se z tohoto zápasu poučit a hodně rychle na něj zapomenout."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: AIBL Tomáš - KAPINUS Milan (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.