1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rouchovany zaskočily Březník na jeho hřišti


Branky


12. J. Franěk - 9. D. Holoubek (p.) , 41. L. Diviš , 84. P. Pachr
0

Fotbalisté Březníku se doma proti posledním Rouchovanům překvapivě bodů nedočkali

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nečekaně ovládli první půli

 

Na první jarní zápas vycestovaly Rouchovany do Březníku. Lavička hostujícího celku byla, světe div se plná, což zvykem nebývá. Objevili se na ní jak nové, tak i staro-nové tváře. Hvizd do píšťalky pana Čejky odstartoval utkání.

 

Hned z prvních minut se dalo odhadovat, jak bude hra utkání vypadat. Březník se prezentoval pohlednou kombinační hrou, hostující celek z Rouchovan vsázel spíše na defenzivní pojetí hry s rychlými brejky. V páté minutě vybídl svou přihrávkou Jaroslav Slabý Lukáše Diviše k otevření skóre, jeho střela ke smůle hostů skončila jen na spojnici. V deváté minutě si tyto role výše zmiňovaných aktéřů prohodili, ale zakončení  Slabého bylo utnuto faulem ve vápně – penalta. “Nemilá“ situace pro Rouchovany, neboť jediný úspěšný zakončovatel Jiří Králík, který nezapadl do škatulky neproměňovačů penalt z Rouchovan, v tu chvíli seděl na střídačce. Nikomu se do toho nechtělo, tak nakonec vyrazil z branky David Holoubek. Míč stál na puntíku a pak si hezky zatancoval v levém rožku sítě 0:1. O tři minuty později však domácí předvedli pěknou kombinační akci a míč uklidili až do kuchyně 1:1. Další akce Březníku mohla býti též branková, proti byl však David Holoubek a úspěšným zákrokem zlikvidoval zakončení. V dalších příležitostech Petr Pachr a Robin Havelka zakončovali ala Robben, jen s tím rozdílem, že byli neúspěšní. Tak se do klasického protiútoku dral Patrik Křivánek, posunutí míče mu ale nevyšlo dle představ a jeho příležitost obrana soupeře zmařila. Až ve 41. minutě se síť zase zavlnila. Míč po levém křídle zatáhl Jarda S. a nezištnou přihrávku směřoval na Lukáše Diviše, ten z bezprostřední blízkosti propálil brankáře 1:2.

 

Hosté ještě výhru potvrdili

V druhé půli hosté prostřídali, za prvé, neboť bylo z čeho a za druhé, běhání mezi kombinujícími hráči Březníku bylo vysilující a hráči se začali zatavovat. Domácí postupem času dostávali hosty pod tlak. Nastřelená tyčka a skoro vlastní branka, které zabránil David Holoubek reflexivním zákrokem byli předzvěstí, že nějaká branka ještě padne. Do útočení domácích se zapojovali i obránci. Situace po chybě domácích využil Michal Virgl, vzal si míč a hnal se přes celé hřiště do protiútoku, sám proti brankáři byl však neúspěšný. Tuto akci zopakoval v 84. minutě Petr Pachr, jeho zakončení bylo však bezchybné 1:3. O tři

minuty později si mohl Petr Pachr připsat další branku, ale přihrávku, kterou dostal od Petra Jelínka nezužitkoval a pálil vysoko nad branku.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Březník
Trojan Josef, sekretář: Měli jsme sice optický tlak, ale pořádná šance se nevytvořila. Hosté využívali rychlých brejků do otevřené obrany a 3x se jim z povedlo skórovat. Nutno říci, že několik tutovek ještě Rouchovany zahodily. Vítězství nebezpečnějších hostů je zcela zasloužené."




Sestavy


TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - P. Sobotka [-] , D. Vérosta [-] , L. Babčan [-] (43. M. Požár [-] ) , D. Břoušek [-] - L. Rybníček [-] (83. M. Sýkora [-] ) , J. Musil [-] , J. Krupička [-] , V. Franěk [-] - J. Franěk [-] (76. P. Flesar [-] ) , D. Křivánek [-] (46. J. Trojan [-] )

1.SK Rouchovany
D. Holoubek [-] - P. Jelínek [-] , M. Virgl [-] , S. Roubec [-] (81. R. Zloch [-] ) , R. Kalina [-] (52. D. Křístek [-] ) - R. Havelka [-] , L. Ludvík [-] (55. L. Mužík [-] ) , P. Křivánek [-] , P. Pachr [-] - L. Diviš [-] (63. J. Králík [-] ) , J. Slabý [-] (74. M. Diviš [-] ) -

ŽK: 75. S. Roubec , 79. D. Křístek , 90. P. Pachr .
Hráči zápasu: L. Diviš .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - STANĚK Jaroslav (N), VYSKOČIL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.