4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Rudíkov


Branky


13. M. Skryja , 24. M. Skryja , 45. M. Jaša , 82. J. Koch
0

Ve šlágru kola se druhý tým tabulky z Rudíkova vypořádal s Třebenicemi a vítězstvím si udržel postupovou naději.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudíkov zcela ovládl první půli

 

Domácí na nic nečekali a hned od prvního kontaktu s míčem se hrnuli do útočení. V první minutě utkání si Šula naběhl do vápna na centr Skryje M., ale jeho střela levou nohou se mezi tyče nevešla. Ve 13. minutě po pravé straně proběhl mezi beky Šula a poslal tentokrát on přihrávku Skryjovi M. a ten uklidil poprvé míč do sítě. Přišla 24. minuta a krásný pas na Skryje M. poslal Jaša, Skryja proběhl mezi dvěma beky a utekl jim, běžel sám na brankáře a svůj únik proměnil ve svoji druhou branku v utkání. Ve 28. minutě domácí až příliš lehkovážně útočili a ztratili míč, hostující dva hráči se řítili na brankáře domácího týmu, ale ten se do střely vrhnul a míč odkopl. Ve 33. minutě dostal míč na pravé straně domácí Trnka Jan a rýsovala se šance dva na jednoho, ale Trnka Jan míč přeběhl, přesto se dokázal znovu k míči dostat a prosadit se jeden na jednoho vrátivšího se obránce a řítil se do vápna, byl již v gólové šanci, ale snažil se ještě přihrát Skryjovi M., ale ten již byl obsazen a stoper odkopl míč na aut. Ve 45. minutě vytvořili hostující obránci hrubou chybu a míč získal domácí Jaša a šel sám na brankáře, brankář se míče dotknul, ale míč skončil v síti a Jaša tak stanovil účet prvního poločasu.

 

Domácí pojistili výhru čtvtým gólem

 

Do druhého poločasu se domácí opět vrhli s vervou a se snahou útočit, výsledkem snažení však bylo jen několik rohových kopů bez brankového zakončení. Od 60. minuty domácí přenechali iniciativu hostům a za svoji lehkovážnost mohli být potrestáni v 68. minutě, kdy se do obrovské šance dostal hostující útočník, ale jeho střela se nevešla mezi tyče. V 70. minutě podnikli domácí rychlý útok a to Jaša po pravé straně, utekl obránci a domácí šli tři na jediného stopera, Jaša si vybral přihrávkou Kocha, ale míč neměl dostatečnou razanci a navíc směřoval k brankáři a ten jej bez větších problémů chytil. V 82. minutě si na míč za beky hostů naběhl Koch a utíkal sám na brankáře, ale míč mu utekl. Brankář však zasáhl tak nešťastně, že míč se od něj odrazil opět ke Kochovi a ten již byl sám před prázdnou brankou a uklidil míč tam, kam chtěl. Poslední slovo v zápase mohli mít hosté, v 86. minutě přišel centr z levé strany do vápna, kde byl osamocený hostující útočník, ale domácí brankář vytáhl výtečný zákrok a vyrazil míč na rohový kop.

 



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Trnka Jaromír: První poločas jsme měli utkání pod kontrolou, ve druhé půli již naši hráči neplnili to, co jsme si v kabinách řekli. Hosté nám zisk tří bodů docela usnadnili a nepotrestali naši laxnost ve druhé půli. Jako klad utkání hodnotím i to, že se hrálo bez hrubých zákroků a pan rozhodčí nebyl nucen vytáhnout ani jednou kartu.




Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - L. Benáček [-] (70. D. Lehký [-] ) , J. Dobrovolný [-] (86. Z. Trnka [-] ) , M. Mikyska [-] , J. Pažourek [-] - J. Miškela [-] , J. Trnka [-] (47. J. Koch [-] ) , O. Štolpa [-] , V. Šula [-] - M. Skryja [-] (75. V. Skryja [-] ) , M. Jaša [-] (79. R. Votava [-] )

Horácký klub Třebenice
V. Palát [-] - M. Filipec [-] , K. Kocmánek [-] , J. Fiala [-] , P. Vrbka [-] , T. Ondráček [-] , J. Kučera [-] (77. M. Ondráček [-] ) , M. Machát [-] , M. Ondráček [-] (46. J. Bárta [-] ) , J. Čtvrtníček [-] , L. Buchal [-]

Hráči zápasu: M. Mikyska , M. Skryja .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VOBORNÝ Jiří - SYROVÝ Ondřej, BRADA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.