Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel opět nezaváhal


Branky


0

Ani rychlý gól Hrotovic B nestačil na vedoucí tým z Pyšle, který si opět přiblížil postupový sen

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté odpověděli třemi góly na rychlý domácí gól

Hrotovice B v minulém kole nastoupily v Třebenicích pouze v devíti lidech a prohra se tak dala očekávat. Nyní je ale čekal velmi silný soupeř. Vedoucí tým soutěže z Pyšle totiž i na jaře válí a pomalu se přibližuje vytouženému postupu. Na podzim si Pyšel smlsnul na svém soupeři poměrem 7:2. Hrotovice B však již také potřebovaly nutně bodovat. Oba celky musely oželet některé hráče základní sestavy. Úvod zápasu ale vyšel mnohem lépe a nečekaně domácímu celku, který se již ve 4. minutě ujal vedení zásluhou Patrika Furiše -1:0. Hosté byli malinko zaskočeni a občas si pomáhali ostrými zákroky, které byly po zásluze odměněny žlutou kartu. Přesto vyrovnání nenechalo na sebe dlouho čekat a ve 12. minutě vyrovnal hostující kanonýr Luděk Sobotka -1:1. V závěru poločasu pak Pyšel dvakrát udeřil. Nejdřív se ve 38. minutě trefil do šibenice Daniel Šubrt a otočil vývoj utkání na svoji stranu -1:2. Ve 41. minutě pak využil opět Luděk Sobotka chyby domácího brankáře a upravil na poločasových 1:3.

Hosté si výhru pohodlně pohlídali

Domácí byli vyrovnaným soupeřem a doufali, že by ještě mohli zápas zdramatizovat, ale to rázně utnul hned ve 48. minutě Ivo Nováček, který tak zvýšil na 1:4 pro hosty. V závěru zápasu si pak oba týmy připsaly po jedná brance. Nejprve se ve 48. minutě trefil na 1:5 Jiří Oulehla a v 87. minutě dal výsledku konečnou podobu domácí Martin David -2:5.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice B
Svoboda Milan, vedoucí: Opět jsme hráli ve slepované sestavě. Naše hra nebyla špatná, jenže jsme několikrát neuhlídali soupeřovi hráče. Remíza by zápasu slušela víc.

TJ Sokol Pyšel
Šubert Martin, hráč: Dnes jsme přijeli ve slepované sestavě. Naše předvedená hra nebyla dobrá, ale důležité tři body si vezeme.



Sestavy


Sokol Hrotovice B
T. Hadraba [-] - D. Denemarek [-] - L. Dvořák [-] - J. Virgl [-] - E. Pokorný [-] , M. David [-] , V. Škoda [-] , R. Novák [-] , J. Dufek [-] , P. Furiš [-] (87. Z. Kovář [-] ) , T. Novotný [-]

TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - R. Šoukal [-] , D. Šubert [-] , O. Adam [-] - J. Oulehla [-] , O. Tůma [-] , D. Šabacký [-] , I. Nováček [-] , P. Dufek [-] - J. Tůma [-] (76. M. Kubín [-] ) , L. Sobotka [-] (70. M. Rohovský [-] ) -

ŽK: 80. J. Dufek - 13. O. Tůma , 21. I. Nováček , 50. L. Sobotka , 61. O. Adam .
Hráči zápasu: J. Oulehla .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUBA Lukáš - PREISNER Martin, NOVÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.