0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

15.kolo, Pardubický | Pardubice | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SK Sparta Dašice B vydřela tři body v Mněticích po výhře 2:0.


Branky


0

Mnětice byly první půli jasně lepším týmem, kdy soupeře pustili na svoji polovinu jen zřídka, ale svůj tlak nedokázaly proměnit ve svtřelený gol. Druhou půli se hra vyrovnala a Dašice z povedených akcí dokázaly vstřelit dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velký tlak TJ Mnětice

Od začátku zápasu Mnětice diktovaly tempo hry a to po celou první polovinu zápasu. Mnětice soupeře přehrávaly kombinací a měly více ze hry, ale branku vstřelit nedokázaly, jelikož v brance hostí chytal zkušený brankář Petr Kabeláč. Dašice se dostávaly do šancí pouze z brejků, které pochytal dobře chytající domácí brankář. Stav 0:0 sice neodpovídal hře první polovině, ale Dašice musely jít do šaten spokojeni.

Dašice otočily zápas na svojí stranu

Druhá polovina zápasu už byla herně vyrovnanější a hostující tým se dostával více do šancí než v první polovině, možná jich měl dokonce více než domácí celek. Obě mužstva se tlačila do brány, ale tento zápas byl souboj brankářů, kteří pochytali spoustu ložených šancí. První gól padl až v 65. minutě, kdy přesný pas za obranu na Lukáše Kučeru poslal Daniel Teplý, který poslal střelou k tyči hosty do vedení. Po tomto gólu měly Dašice více šancí, protože domácí obrana se soustředila více na útok a tak přibývalo šancí pro hosty. Další gól zařídila samá dvojice téměř z totožné akce, kdy Kučera běžel sám na bránu, který tentokrát trefil pouze domácí brankáře, naštěstí se odražený balón dostal k Šafářovi, který střelou do prázdné brány zvyšoval na 2:0 pro Dašice. V posledních minutách se domácí pokoušeli o zázrak, ale dobře chytající brankář Dašic nepropustil za svá záda ani jeden balón a tak hostující celek vyhrál tento zápas 2:0.



Ohlasy k zápasu



Sparta Dašice B
Petr Borovec: V prvním poločase nás soupeř přehrával, ale podržel nás výborný Kabeláč. My jsme se nedostávali do hry a ani do žádné šance. I v druhém poločase měl soupeř sice více ze hry, ale vyložených šancí jsme si vytvořili více a naštěstí jsme dvě proměnili.



Sestavy


TJ Sokol Mnětice B
L. Kučera [-] - .. Hendrych [-] , O. Macháček [-] , P. Vafka [-] , V. Pelej [-] - J. Mauer [-] , .. Chmelař [-] , M. Turek [-] , D. Vrtáček [-] - .. Palenčák [-] , R. Lamberský [-]

Sparta Dašice B
P. Kabeláč [-] - P. Čermák [-] , Z. Sládek [-] , M. Hora [-] , P. Borovec [-] - P. Kučera [-] (75. D. Šafařík [-] ) , J. Šibal [-] , R. Vinař [-] (45. L. Křížek [-] ) , M. Borovec [-] - L. Kučera [-] , D. Teplý [-]

Hráči zápasu: M. Turek - P. Kabeláč .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.